kalau lahh aku ada =.='

hishh.tau tak nak buat entry ni dah berapa kali aku type delete type delete type
ni kalo aku delete lagi tak tau lah nak kata.hmmmmm
perlu ka hmm panjang-2 ? pulakkkk

kalau lah aku ada bakat menulis,
tak dak lahh belog aku macam ni,penoh dengan tayang gambar bajet orang suka jaa
penoh gambar posing kemainn even tak kemain sgt punn.hoii ayat apa niii .
hmm.ok rasa cam nak terjun kerusi .

kalau lah aku ada bakat menulis,
mesti aku dah jadi macam Hanis Zalikha model yg uhhh malas nk cita byk nnti aku jeles guling2
tapi aku Hanis Syazwany kerani distributor celcom yg OMG biasa2 sahaja
*ada org nk beli no celcom vvip ? tiba tibaa

kalau lah aku ada bakat menulis ,
dah laa malas aku nak cita .

ni ja laa modal aku nk berbelog.....
 bosan oii tggu kakak aku kat tempat keja,sembang dgn kawan sampai lupa aku dah bersawang tunggu dia dlm keta.kann aku dah bergambar.ni semua salah dia laa.
jangan pelik.ni selepas satu jam aku tunggu dia.style dian pelangi teros hilang,maka terjadi lah style datin norjuma habib.ceyy nak jugak letak nama,padahal pakai bawal bodo ja.
meh la aku drive sebab aku ada mood nak drive.dah dekat nak sampai umah nampk keta polis.aku cakap dekat kakak aku "tolong cek dalam wallet ada ic lesen ?" padahal aku dah tau aku bawak beg lain.
#$#$%^& hah amek kena maki dengan debab (kakak)
 soda bandung with ice cream.sedap woii,macam nak gigit2 gelas tu.aku over sgt ni apahal ?
nampak takkk..nampak takkk...
makan ice cream panas2 cmnih,ngadap pulak ombak laut.nampk pulak kapal lalu lalang
kalao jeno ada time ni mesti syoq,bole men suap2 ice cream ..ahakss
geli ketiak .

47 comments:

  1. saya pon pakai modal gambar je...menulis macam hampess je..x de bakat jugak..hukhuk.btw..comel gile awak pakai tudung bawal tu :)

    ReplyDelete
  2. liza ; ehem.sama la kite....hikhik
    tima kaseh ;')

    ReplyDelete
  3. pakai tudung style dian = matang + santek,
    tudung byase = mcm budak2 sket + cute,

    kesimpulannye, 2-2 style lawo..hihihh

    ReplyDelete
  4. kite pon sama jugak :P

    ReplyDelete
  5. chikova : ahakss bole plak ye wat kesimpulan mcm tu..hihi tima kaseh dear ;') awok pon lawoo

    ReplyDelete
  6. reeneraid ; kannn...nasib2 ..huhu

    ReplyDelete
  7. gambar kedua, sangat sweet...
    kembali kepada style tudung perempuan yg dulu... i'm honest cakap... ^_^

    ReplyDelete
  8. beriketenanganpadaikan ; ouh sgt hargai komen itu..thanks ^_^

    ReplyDelete
  9. hehe...welcome..tula..sbb da lame xnmpk gadis semasa bertudung camtu (betul ke kenyataan ni??)...kire mengimbau kembali la ni...hoho

    ReplyDelete
  10. hahaha~bole la cmtu pun.eh tp ramai ja dh start pakai cmtu blk..hihi ni dh kena puji ni nk kena pakai slalu la cmni..hahah =D

    ReplyDelete
  11. btl la...saya rasela, camni lg sweet oo...kekasih atau suami u mahu bertambah syg oo...hohoho

    ReplyDelete
  12. ahaha~okay nnti pakai slalu,moga2 bf makin syg..haha =D

    ReplyDelete
  13. kompem...ckp kat dia, "saya sayang awak kerna ALLAH"..pastu suh bace buku Nota Hati Seorang Lelaki...hehe..

    ***suggestion je(memandai je.. XD)

    ReplyDelete
  14. waaaa dh mcm doctor centa ni..hebat lahh..hihi insyallah nnti pg cri buku tu.. =D

    ReplyDelete
  15. akak pun x pandai jugak...dah la x cun cam anis..hukhukhuk

    ReplyDelete
  16. O'gosh ; ishh akak jgn la ckp mcm tuuu..huhu

    ReplyDelete
  17. hai cik adik manis...

    bila nak lanja ila soda bandung ice cream tu..ehhehhe

    ReplyDelete
  18. ila ; hikhik..bolee..nnti ila mai cni anis lanja soda bandung okeh !

    ReplyDelete
  19. hahahahha 2x5 je ngan lia...seminggu 1 post pon blm tentu..hehehe xde topic yang oi..modal pd gambar je la kn...

    ReplyDelete
  20. cantik la dua2 style. ^^ ohh lupe pulak sis memang dah cantik :D

    ReplyDelete
  21. sy pun xde bakat menulis.

    ReplyDelete
  22. hmmmmm...

    untung la.. mkn smpai meleleh makcik ni..

    hmmmm...

    ReplyDelete
  23. tiap kali ang update blog mesti ang up gmbaq ang kan..kdang2 mcm xkna ngan tajuk kan...heran bin pelik aku tgk ang wey... awt gmbaq ang mcm x ckup tidoq ja

    ReplyDelete
  24. wah mmg sgt sedap la.. ni yg nak p carik soda bandung ice cream tu gak hee katne ek tu ? ngee

    ReplyDelete
  25. lia fen: hikhik tu je la modal kita lia..janji ado kann

    ReplyDelete
  26. lisa : haha..ada2 ja lisa nih

    ReplyDelete
  27. mia adriana : hihi..tp entry mia best2 ja tgk...byk pasal agama kn

    ReplyDelete
  28. zul : hmmmm jgn nk hmmm sgt kannn

    ReplyDelete
  29. syahir : aku up gambaq hg nnti haqu plak kn....haaaaa

    ReplyDelete
  30. nazirah : huuu kalo org penang tau la ,dekat bagan belat...

    ReplyDelete
  31. wiwit... dah bertukar background , hihi .

    lagi menarik !

    ReplyDelete
  32. ada modal gambar baru berseri hihi..

    ReplyDelete
  33. qlah ; hihi tukar angin...

    ReplyDelete
  34. zoey ; harap2 beseri lah entry tu =D

    ReplyDelete
  35. tudung bawal dan in sekarang. cantik. ;)

    ReplyDelete
  36. bulatnya mata dia....

    ReplyDelete
  37. hanaahmad ; hikhik..kannn try la =D

    ReplyDelete
  38. ku-cit ; hihi..bolat kecik je =D

    ReplyDelete
  39. kite suke dtg blog yg ade bnyk gmbr.bole cuci mata..heehe

    ReplyDelete
  40. Hai...salam konal....

    Den laei lah....malas nak nulis panjang2...letak gambar...pas tu citer...stop...letak gambar lain...citer lagik....stop lagik....ahakz...sonang...

    Tapi blog pun bkn utk org pandai mengarang citer jerk....sebenarnya utk mcm kiter2 ni....yg tak pandai menulis dgn ayat2 puitis....ahakz

    ReplyDelete
  41. cik yatt ; eh sama la kita..hikhik

    ReplyDelete
  42. jebateja ; haha lawak lah u ni..betol2,mcm tu la modal nk berbelog pun =D

    ReplyDelete
  43. write anything yang rasa nak tulis.. takut SS.. :)

    ReplyDelete
  44. Muka kau bila pakai tudung style dian pelangi nampak garang.. Bila pakai pakai style datin norjuma habib nampak comel. ok itu je.. ;D



    Kitaorang panggil anak sedara umur 7 tahun debab sebab dia debab dan montel.. hehe

    ReplyDelete
  45. wawa ; hihi betol2 =)

    ReplyDelete
  46. YOUsof ;ouh,okay..lepas ni nk byk2 kan pakai tudung norjuma =D tima kaseh

    ReplyDelete
  47. ok have a nice day..
    apa pun jangan makan aiskrim bila hujan, nanti sengal gigi anda....

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^