Hye Nama Saya Hanis

oh by the way ,im 20+ + + + right now ;')
aku pun confius kenapa harus ada smiley ;) yang sepatutnya ;( kennn.....
dan aku masih mencari-2 tahap keconfidenan aku untuk tros ja type 24 so that semua orang bole cakap waa matured nyee sambil senyum-2 muka penuh keiklasan dalam erti kata bahasa hati waaa tua dah rupanyaa its okay ,just say it ;) aku dendam dalam hati =.='

tak tak bukan nak cita pasal umur dah tua tapi tak kawen-2 lagi .bukan jugak nak cita pasal dah tua tapi kereta auto pun bawak macam orang mabuk minum todi .tak tak .. such a looser kannn  =.= refer to myself 


sepeninggalan bos ke mana ntah aku tak mo amek tau ,dan bak kata bos aku jugak kucing xdak ,tikus keluar cari makan lah maka aku dengan gigih type entry yang dari pagi sampai petang tak siap-2 sebab konon nyaa okay kawan-2 konon nyaa aku dapat type entry yg HEBAT ! dengar sini orang-2 kampung ..HEBAT ! =.='

eh.perasan tak ,dah masuk 4 perenggan esei aku,tapi macam tak dak isi pun..kannnn hmmm peluk tubuh sambil gosok-2 janggut  dagu =.=  okbai.
dont you seeeeee...how matured i am in this photo =.='
hewhewhew gelak orang kaya sebab baru dapat bonus.







33 comments:

  1. Hehe... Anis apa khabar? Lama tak jenguk sini. Best kan dapat bonus. Anis cepatlah kawin... Nak gak tengok gambar kawin anis nanti. Hehe.

    ReplyDelete
  2. fuiyohh..hang ka tu??nampak matured gilo..hahaha:P...biar hang matured tapi hang tetap di hati ceq..cewahhh

    ReplyDelete
  3. fuiyohh..hang ka tu??nampak matured gilo..hahaha:P...biar hang matured tapi hang tetap di hati ceq..cewahhh

    ReplyDelete
  4. mature but, you're pretty, lady. :)
    nice blog. just followed.

    ReplyDelete
  5. FIZANOLIE ; AKAK !! LAMANYA X NMPK..MISS YOU =) DOA KAN ANIS CEPAT2 KAWEN..INSYALLAH =D

    ReplyDelete
  6. JAY ; NASIB BEK HG X KATA CEQ TUA NA..HIHIHIHI

    ReplyDelete
  7. AINRAUS ; HIHI THANX DEAR =) THANX A LOT

    ReplyDelete
  8. yang penting cantik...matured tu tolak tepi...nak baby face kene jadi baby -doll la...huhu..

    ReplyDelete
  9. nmpak matured tapi cantik. :D

    ReplyDelete
  10. O'GOSH ; HEKHEK...BABY DOLL LAGI BEST KAK =D

    ReplyDelete
  11. STARZIETI ;HIHI TIMA KASEH DEAR =D

    ReplyDelete
  12. hang tak tua lah anis...cam mana ceq nak kata hang tua sedangkan ceq lagi tua daripada hang..:P

    ReplyDelete
  13. betul ke anis baru 20?nampak matured la.

    ReplyDelete
  14. JAY ; YESS !! NASIB BEK HG LG TUA..HIKHIK

    ReplyDelete
  15. FAD ; ISHH FAD TGH WAT LAWAK KE NI ? HAHAHA 24 FAD ANIS 24 ;'(

    ReplyDelete
  16. eleh...suka ler tu..ceq tua setahun je dari hang...jgn nak perasan lebih2..hehehe:P

    ReplyDelete
  17. xpa jay...tua sebulan pun xpa,janji tua..hihihihi

    ReplyDelete
  18. hahaha...suka ler hang tu ek...ceq lagi tua dar hang..ceq tua umo je..muka babyface tau,...ahaks.,.gedikss nye aku...

    ReplyDelete
  19. 24 tu muda lagi kawan. ;)

    ReplyDelete
  20. umo cume angka je sekarang anis..
    matured itu menawan!! :)

    ReplyDelete
  21. Muka nampak matured, yg lain matured ke tak? Ke macam kanak2 lagi.... Hhee... Akak yg dah ada anak 3 ni tak matured lg perangainya....

    ReplyDelete
  22. JAY ; CEQ XKATA HG GEDIK..HG YG KATA NA....HAHAHA

    ReplyDelete
  23. HANAAHMAD ; HIHI TERASA DIRI KU BERUSIA =D

    ReplyDelete
  24. PIEKA ; OUH,TERASA SGT MENAWAN SKANG NIH.HIHIH

    ReplyDelete
  25. MSREDCHEESECAKE ; NTAH LER..RASA MCM X MATURED LG JE..HIHIHI =D

    ReplyDelete
  26. hahaha...ceq mmg muka baby face..hehehe..jgn jeles..:P

    ReplyDelete
  27. JAY ;JELES NYEEEEEEEE =D

    ReplyDelete
  28. SIREBENMERAH ; AUWMM =D

    ReplyDelete
  29. FIFIEY ; TIMA KASEH ;)

    ReplyDelete
  30. hahaha..tak yah nak jeles dgn ceq..hang tetap lagi cute dari ceq..:)

    ReplyDelete
  31. mana ada gojes la.. hihi ;D

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^