KUALA TERENGGANU VS PENANG 2ND WEEK N LAST =)

assalammualaikum .

im coming home..im coming home ..tell the world im coming home ^_^
sonok kemain lagii...finally kembali ke asal usul...Penang terchentaaaa .

memang cukup sebulan aku kat sana .tak lebih tak kurang ..
kalo bos tak kasi aku balik pun ari tu ,memang aku nekad balik jugakk..
tak kira..banjir kaaa...ribut taufan kaa...nak balik jugakkk...

nak wat entry tiap-tiap minggu aku kat sana memang tak sempat ahh..
ni pun online update curik curik jer..
so ,as per request ...ceyyy ada ka orang request ..
ok ok semula...
so ..atas syoq sniri nya aku ..aku update entry ini secara JAMAK =.='


















ini Muzium Kuala Terengganu..cantek je view dia..tradisional sangatt..
baru aku tau cita ulik mayang dulu tu ,sini la istana kayangan dia..#oke.batak =.='





















ini Masjid Kristal .ada gaya macam pemandu pelancong tak aku explain nih =.='
tapii..xley masuk dalam sebab kami pakai pun sopan sangattt kannn . rugi rugi rugii ...


































ini la activity malam kami .nek moto kecik kt pantai batu buruk..apa ntah nama.ATV kot..ntahh..
best siottt...aku macam xmo turun ja..15minit rm15..murah sangattttt.mahai betoiii
dah penat gado ngn brother tu sebab aku xmo turun moto..nak men lagiii..nak men lagiiii ..

















ini Rantau Abang Adek dan Kakak .bestt sangattttt...2jam jugak la nak sampai sana .
ombak kuat sangat ,dah macam Ombak Rindu =.=' tibatiba

















ini band indie dari Indonesia.tak kenal ? maka tak cinta =.='


































ini...ntah...tak kenal pun.abaikan dia ,,next !!!

















ini Harimau Melaya .kami beli lepas Malaysia menang lawan Indon .
tapi lepas kami beli and pakai ,Malaysia terus kalah dan kalah lagii.
apa dosa kami =.='

















ini Marble Cheese Secret recepi . last day aku kat sana ..
hey , its my birthday !! 23th November 2011 ..
thanx kawan2 yg sudi celebrate ..aku bajet dapat tepung ngn telur ja..
tibatiba dapat cake peberet ! ahaksss ..

notakaki :: tamat lah suda outstation ke Kuala Terengganu .banyak memori even sebulan sahaja.peace !
               

20 comments:

  1. aritu pergi ganu tak sempat nak singgah muzium die yang cantik tu..sebab tengah2 panas terik..badan letih dangat dah..tp ni tetibe rase rugi pulak..bukan senang nak sampai situuu..huhu

    ReplyDelete
  2. Entry yang padat dan menjeleskan lebih² lagi part dapat main ATV tu. Serius teringin nak try!

    Apa nama band tu? Ingat nak try dengar lagu diaorang nanti.. ;P


    Selamat menempuah tahun ke 23, semoga lebih pelangi akan muncul di hari mendatang insyaAllah.

    ReplyDelete
  3. Urm, indie band tu nama apaa?

    Comelll !

    ReplyDelete
  4. ZRO ; BEST LA JUGAKK =D

    ReplyDelete
  5. ATY_FARED ; HUU ANIS PUN XSEMPAT MSK DLM SBB DH LEWAT PTG .. =.='

    ReplyDelete
  6. HEE ATV MMG TERBAEK LAAAA =D

    THANKS YOU =))

    ReplyDelete
  7. UNIMARKS ; HEHEHEH DH LUPA NAMA APA INDIE BAND TU =D

    ReplyDelete
  8. seronokkknya...

    teringin la nak naik moto kecik tu..ehheheh

    ReplyDelete
  9. tak terlambatkan... hehe .


    happy birthday si cantek.. hihi .

    ReplyDelete
  10. hai janda..bila ko nk dtg kelantan lak??haha ganu ada apa je

    ReplyDelete
  11. seronoknya dia holiday..hehe..:)

    ReplyDelete
  12. ILA ; MMG SYOQQQ NEK MOTO KECIK TUH !! AHAKSS

    ReplyDelete
  13. QLAH ; HEEEEE THANX COMEII

    ReplyDelete
  14. BUDAK PENJARA ; HYE DUDA ! AKU DA PEGI LA KELANTANNN...XJMPA KO PUN

    ReplyDelete
  15. PIEKA SAHAJA ; SYOQQQQQQ..HEHEHE

    ReplyDelete
  16. selamat kembali! hehehe..

    ReplyDelete
  17. pocket tingin nak naik ATV tuu!!
    (Motor pat taya tuu!!)

    hooh yek, terengganu tak penah sampai lagi.. ohh..

    ReplyDelete
  18. E'IN ; HEHEHE SELAMAT2 =D

    ReplyDelete
  19. POCKET ; MMG BEST SIOT NEK MENATANG TUHH...HEHE NK PG TERENGGANU KENA BYK SABAR..JAOH DER.. =D

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^