SELAMAT TINGGAL SAYANG


assalammualaikum .

tekejut tak wa hupdet belog ? even laptop aku dah officially rosak terosak atau di rosakkan by adek aku yang ntah aku nak mengaku adek atau tak.bagi chance aku maki dia sekejap. BODO LA WEYYY
oke lupakan anakku sazali itu .kembali sopan . hukhuk tumpang lalu =.='

                                                                      MukaBajetI

rasa nak becerita sambil dudok tepi tingkap pndg ke luar ..pastu ada org men piano lagu sedeyh =.='
pangg !! dua tiga orang jeles tampar muka aku =.-

tak lebih tak kurang sahaja aku update belog just to say goodbye ..goodbye PENANG goodbye FAMILY goodbye JENO SAYANG ..oke sedey .

kuala terengganu im coming .takmo terima aku pun xpa,,tapi trima la aku sebulann..sebulannn jaaa..
terengganu..pless be nice to me...hukhuk .oke skrang aku tak tao aku nak rasa apa.takottt...bestt tu ntahh..
seramm sket....gerunn skett...kebas otak pun ada >.<

-entry bergambar -

MukaBajetII

                                                                    MukaBajetIII
Oready misshu sayangggg >.<

hey JENO.tunggu saya balik.jangan gatai gatai.jangan tegoda dengan anak mami hidung mancung gelang penoh tangan.jangan jangan jangan.ini warning.penat tao nak cari rezeki nak kawen.cakap nak wat grand2 dekat tapak pesta sungai nibong.haihhh .

sudah.sudah.sedey dah ni.okbai.

p/s :: doakan aku selamat dekat sana =) 


23 comments:

  1. alolo...awat jauh sangat merantau tu...xpa2..sebulan ja pun...sabaq naaa...

    ReplyDelete
  2. rindu tggu update dari anis..:)

    ReplyDelete
  3. salam sis .

    moga dipermudahkan segala urusan ye.. <3

    ReplyDelete
  4. nampak sweet anis dengan boyfriend anis..:)

    ReplyDelete
  5. FRAU REEN : TIMA KASEH =)

    ReplyDelete
  6. O'GOSH : NAK CARI REZEKI LEBIH..KENA MERANTAU LA =P

    ReplyDelete
  7. PIEKA SAHAJA : RENDU JUGAKK PIEKA COMMENT BELOG ANIS =D

    ReplyDelete
  8. QLAH : TIMA KASEH SAYANGGG =)

    ReplyDelete
  9. AFIQ : AUWW..MALU AI ..HIKHIK

    ReplyDelete
  10. Moga semuanya lancar... Aminnn.


    Lain tempat lain caranya, pandai²lah jaga dirimu wahai anak gadis.. ;)

    ReplyDelete
  11. alooooiii....sian nye dia...jauh no pegi membawak diri...takpe takpe sebulan jer kan!!!

    ReplyDelete
  12. watcha doing at terengganu?
    btw, i pray for your best journey :') mudah2an selamat pulang pergi ;)

    ReplyDelete
  13. YOUSOF : INSYALLAH AMIN..TIMA KASEH =)

    ReplyDelete
  14. HYAZZ : AAH MACIK..SEBULAN.TP MCM BEST PLAK DUDOK SINI..HIHI

    ReplyDelete
  15. RTP FARRA : OUTSTATION DEAR ,TQ PRAY FOR ME..MAY GOD BLESS U =)

    ReplyDelete
  16. hai syg! ;)alamak..bru nk ngurat,da ada balak plk.hahah..abg gurau je :D

    xpe2,abg pun da lama x mai cni.bz ckit la.ble2 abg mai lg k.do take care anis!

    ReplyDelete
  17. EH..SYG PLAKK..PENGSAN AI...HAKHAK

    SAME LA KITEE..BZ =D TC TO ABG =)

    ReplyDelete
  18. ehhehhe..banyak tu pantang larangnya....ngeh3...

    ReplyDelete
  19. ILA : HUUU TU LAH..BYK PANTANGNYEE =D

    ReplyDelete
  20. laptop ang rosak apa...meh aku tlong repair...

    ReplyDelete
  21. SYAHIR : BATERI LAA....

    ReplyDelete
  22. oooooo,oustation,.hiks,.tape tape,.cri rezeki lebih ye nak,tuk somi dn anak2,.ahaha,.

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^