Rezeki :)

AJAL MAUT-JODOH PETEMUAN DI TANGAN TUHAN

assalammualaikum (=

malas la nak cita pasal kemalasan aku ni.sebab apa dah lama x update belog ?
sebab malas la.bukan setakat malas nk update entry.nak becakap pun aku malas.
kalo bule ym skype semua orang,dh lama aku buat.malas gila nak bukak mulut pun .


ini kesah dia .aku.dan kami.

this my beloved cousin .sepupu paling close lahh senang cita.
baru-baru ni dia masuk ICU seminggu sebab DENGGI kata doctor.
befo ni dah seminggu dia demam panas kt uma,then pegi hospital seminggu.
but 1x pun aku x melawat dia.busy lahh konon.niat tu ada,tapi aku ingt demam panas biasaa.
then aku pun tangguh2 laa..sampai lahh dia dh macam tenat malam tu sebab ada komplikasi dgn paru-paru.
tekanan darah rendah sangat . aku dah start nak hukum diri sniri sbb lgsg x melawat dia T__T
sedey sangat bila parent n sedara mara menanges kt citu ='( aku tahan je laa air mata ni sbb kalo aku
nanges,how come parent dia nk betenang kann ..

-
-
-
-
-


few days later 






















alhamdulilahh..dia dh keluar ICU siap bole wat peace lagii ^__^
but x bule kuar hospital laaa sbb still under control ..
wallawehh....kuat betol semangat dia .

and..................

-
-
-





















aku bule tersenyum bahagia kt hospital skang.hikhik OVER !!


p/s : jika punya masalah,TUHAN tempat paling baik untuk kita meminta =)
terima kaseh ya Allah !

26 comments:

  1. alhamdulillah dah makin sehat dye kan,
    ehh kecik rupenye budak somel neh kan, some je pkai baju bunge2, kih3

    ReplyDelete
  2. masih hidup upenya ko janda..haha..eleh..aku tua pon..ko lagi tua dari aku la..hahaha

    ReplyDelete
  3. CHIKOVA_ARAISHII : ALHAMDULILAH SYUKUR..MAKIN SEHAT =)

    #ANIS X KECIK MNAPUN.HIKHIK GAMBA TIPUU

    ReplyDelete
  4. alhamdullillah..sihat juge..jom ke blog saye bce n komen kisah si kucing

    ReplyDelete
  5. kak anis cantik , kak anis cantik .


    p/s: alhamdulillah...

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah sepupu anis makin sihat..semoga dia jadi makin sihat lagi selepas ini..:)

    ReplyDelete
  7. BUDAK PENJARA :APA KES KO NI ORG TUAA..X PUAS ATI ? FIGHT JOM !! HAHA

    ReplyDelete
  8. FRAU REEN : ALHAMDULILAH..INSYALLAH ANIS JENGUK BELOG YEA =)

    ReplyDelete
  9. QLAH : ISHHH BUDAK COMELL NIHHH.... HIKHIK =)

    ReplyDelete
  10. AFIQAZIZAN : THANX FIQ =) SYUKUR ALHAMDULILAHH

    ReplyDelete
  11. OMGOSH! bahaya padahnya klo terkena demam denggi :(

    alhamdulillah, he looks very calm with his condition. salam sejahtera buat ur cousin :)

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah...

    sekarang mampu tersenyum..;)hehe

    ReplyDelete
  13. ech , dmam denggi bahaya . huhu

    ReplyDelete
  14. RTP FARRA : YEAH,SGT BAHAYA BUT HE STILL SMILING EVEN DLM ICU =)
    INSYALLAH

    ReplyDelete
  15. ILA : YEAH,ALHAMDULILAH

    ReplyDelete
  16. MISH EIKA : SANGAT2 BAHAYA !!

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah..syukur ke hadrat Ilahi atas kurniaan nye

    ReplyDelete
  18. Syukur... Nasib baik dia ada semangat yang kuat. Denggi, bukan calang² penyakit tu.



    Harap² kauorang terus senyum lepas ni..

    ReplyDelete
  19. Tuhan pendengar setia ..

    ReplyDelete
  20. jgn skt2 lg..insyaAllah doa byk2. :)

    p/s: mak aihh..owner slim river.hahaha :P

    ReplyDelete
  21. HYAZZ : SYUKUR ALHAMDULILAH MACIK =)

    ReplyDelete
  22. YOUSOF : YEAH..INSYALLAH..TIMA KASEH =)

    ReplyDelete
  23. TEYN TEYN : YEAH THATS SO TRUE =)

    ReplyDelete
  24. ABG STALKER : INSYALLAH.

    #SELIM LER AI DIET TAO..AHAKSS

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^