eh,awet muda la kau =.='

yea yea .aku anis.alaa aniswany lazim..betol dah ni belog aku.watpa nak tipu?hishhh.
amacam.rock tak ? pufftt

apahal tiba tiba nak rock bagai ? ni semua sebab kau ! ya kau la !
maap testing drama petang petang =.= tengok nih -->

age just a number okay #bajet cool padahal bengang 

inbox aku semata-mata nak tanya benda nih and i was like waddehell =.=
oke ini isu sensetifffffahhhhh. #muka yang tanya tuh dah mcm umo 50taun kot. oke tipu =.=

sampai lahh satu tahap aku dah rasa macam nk pencen dari modelling . 
modelling ? cehh. tak padan ngn kontot  .

then aku dah macam nak start jadik photographer plak .
jiwa ke arah tu dah mai dah.....

see...thats my work!gila belagak padahal pic camni je punnn =.=

and that was my 1st time sukaaa sangat tengok pic yang aku shoot sniri .wahhh #tahu mcm nak terbang??
oke noob =.=

tiba tiba ... #bapa banyak cita laaa 

tuu tangan tuu...laju jaaa reply !! huhhh



macam mana aku nak pencen nihhh..alegic betol kalo orang ajak shoot.gedikk jee nak terima kannn .
biar lahh org nak cakap tua ke akak2 kee #aku akak kau ke ? duhh xda adek mcm kau . x kerlasss tauu !


#marah niii ! okbai .


27 comments:

  1. muka cunn..mana boleh pencen ni hee :)

    ReplyDelete
  2. haha..dyeorg dengki lettew..

    ReplyDelete
  3. CIK SUHEELA : BOSAN DGN KARENAH PEMINAT =.= AGAGAGAGA

    ReplyDelete
  4. ANISA : HI SI GOJES =)

    _________________________
    I have added cool emoticons to this message.
    To see them go to http://x.exps.me?4fee048bddf94525f342a96f4e058c92

    ReplyDelete
  5. PIEKA SAHAJA : CIS.DGN ANIS PN NK DENGKI AN . HIKHIK

    ReplyDelete
  6. ala...muda lagi tuh..baru sweet 30 lom 40 lagi..hehehe... shoot jgn tak shhooottt

    ReplyDelete
  7. HYAZZ : KITA NI SWEET ACIK..TP BDK TU SIOTTT JE...BRU 20++ KOT..HISHH

    ReplyDelete
  8. hehe...ngaku jadi SUPERMODEL je la..tua2 pun kellas gitu...

    ReplyDelete
  9. tu la..dh mmg ko nmpk tua pn..aku ingt ko janda..haha..ni no ak 013909805..no yg belakang ko teka k..haha

    ReplyDelete
  10. ala watpe pencen..akak anis masih sesuai lagi nak jadi model dan masih cantik..:)

    ReplyDelete
  11. umur bukan penghalang untuk beraksi .
    ecewahhhh !
    hikhikk :P

    ReplyDelete
  12. O'GOSH : UWWAAA..KITE X TUA LAGI LAA...

    ReplyDelete
  13. SIFU : ADUHAII,JANDA MELETUPS XPA..AGAK2 AH BG NO XCUKUP..CER KO CUKUP KANN...

    ReplyDelete
  14. AFIQ : ALAA...ANIS XTUA LAGI LAA...

    ReplyDelete
  15. MN : AGE JUST A NUMBER ! AHAKSSS..BUT IM STILL 20SOMETHING OKE =.=

    ReplyDelete
  16. Sayang sekali aku tak pernah rasa di-shoot oleh kamera mantap..


    Orang yang dah mcm umo 50tahun tu sebenarnya jeles je tuh, tak ada motif lain lah.. ;D


    Kesian kawan tu 'tertayang' kaki putihnya..

    ReplyDelete
  17. YOUSOF : YA YA,NK SEDAP KAN ATI SNIRI,DIA MMG JELES =.=

    #OPSS,TERRTAYANG.MMG X DISENGAJAKAN

    ReplyDelete
  18. peewwittt! makin masyuk nmpak babe :)

    ReplyDelete
  19. ngeh3....

    shoot ja...hehehhe..

    lama xdtg cne..semakin chantik....++++

    ReplyDelete
  20. ASFIRA : PEEWITT BALIKK ! HIHI
    MANADA MASYUKK,POKET KERINGG DH NI =P

    ReplyDelete
  21. ILA : BELOG MAKIN CANTEK EH..TIMA KASEH..AHAKSSS =P

    ReplyDelete
  22. TWISTIES : KENAPEE... =P

    ReplyDelete
  23. k..yg belakang skali no 6..t koling2 auuww..haha

    ReplyDelete
  24. Heheh.. good². Ok la, asalkan hati sendiri lega, paling kurang boleh tersenyum semula.. ;D

    ReplyDelete
  25. hahaha xoyh nk pencen sgt la....buh penamapaq sedas bru taw

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^