BARU SIKIT DAH KETAQ !

weyhh..nak bagitauu nihh.....!!!
tudeaa...pulun nak crita sampai jadi camnih la...
assalammualaikummm peeps !

saja update...nak buat sket correction dekat entry aku yang lepas nih ..
ist about my age . umur lah org melayu kata kann...
semua org mcm pecaya jaa ngn print screen pasai tuh..



print screen yg ni laaa =.=

weyhhh..umo aku manada 30 lagiiii T____T aku tipuuu ja tuu !
umo aku 20 tambah 2 tambah 1 ..haa kiqa la sniri =(
siap komen ada yg pggil akak lagii yg xpena pggil aku akak ..
ok sedey.nk p terjun bangunan lapanbelas tingkat !!


tak jadi terjun =.= sambung cita balik .
kesah nyeee ari ni..mark zukebek wat prangai plak dahh..
p tukaq abeh setting pesbuk kannn..nak habaq dia terer lettewww >.<
sumpah tak CANTEK weh ! kita like status orang pun p tayang kat umum.
kita komen menda x penting pun dok tunjuk abeh kat org !
siall laa,,puiii ! #EMOTAKTENTUHALAmaapmaapmaap =.=

#ni la contoh contoh org yg bengang ngn hang MARK oii..

tapii..nasib la x lama kan...bule tuka setting balek..
alhamdulilalh..baru ingt nk deactive acc tadi #OKETIPU

dann ini la aku yg noob tadi masa mula2 pesbuk betukaq rupa =/

HAHA.macam vodo kann..hikhik 

#baii !




26 comments:

  1. 30?wahh..lg tua! o.O hahah ;)) tu la.len kli mengaku la muda ckit.17,18 ke. ;D

    ReplyDelete
  2. ngiahahahahahahahahha ! HAI KAKAK ANISS ! MISHYUUU :p

    ReplyDelete
  3. ABG STALKER : >.< MALAS AHH NK NGAKU MUDA SGTT..EVEN MMG MUDA PUNN KAN..HAHA

    ReplyDelete
  4. NADZLI : HAI ADEK ALI.. HAHA MISHUMORE

    ReplyDelete
  5. mark zekebek nih mang nak kena..
    boleh mengantoikan aku!
    bahaya2..

    ReplyDelete
  6. KOCIX : TAU XPE..AHH CMNA NK KOMEN NGN PARA2 BOIPREN AKU NIH..AGAGAG

    ReplyDelete
  7. AFIQ : HI ADEK AFIQ ! MALAS AH KWN NGN FIQ..PGGIL ANIS AKAK PLAK..SEDEY ..SOBS SOBS

    ReplyDelete
  8. tpi akk nie nmpk muda dari usia lah..hahaha..

    ReplyDelete
  9. PIEKA : ALAA...CKP MUDA TP PGGIL AKAK JUGAKK..MALAS AHH CMNIII...SEDEYY NIH

    ReplyDelete
  10. hi adik syg :)

    smalam duk tengok gak kt FB smua bengang ngan setting baru tapi so far FB akak ok lagi..tak tau la ari ni dia ngeng ke kan uhuhuhu..jangan jangan ;p

    ReplyDelete
  11. hahaha...dah tau dah...
    ari ni dah tekleh seting balik dah ...hehehe...guna jer lah wajah baru tu...hahaha

    ReplyDelete
  12. AKAK PINKY : ALAA.DAH XBULE TUKAR LA ARINI....SEDEY BETOLL

    ReplyDelete
  13. HYAZZ : ACIKK....TU LAA..DH XLEY TUKA DH..JD YG BARU JGAKK.NYAMPAH BETOII >.<

    ReplyDelete
  14. sapa la yang pecaya anis ni 30..sampai ati betol...bahaha(tutup mulut)

    ReplyDelete
  15. O'GOSH : NTAH..SAPA LA YG PECAYA TU. #MCM GELAK JAHAT JE KAK .. >.<

    ReplyDelete
  16. erk ? hai moyang aniss..... <----- ayat mintak pelempang .

    lari......

    ReplyDelete
  17. QLAH : HAIPPP..NK KENA BUDAK NII..

    ReplyDelete
  18. kalo i jd org tu , i takkan pcaye pon you 30 . oke meh kite pura2 teka . 13 ? 14? ok ok last .. 10 ?hehe
    hehe

    ReplyDelete
  19. ajar aku cmna nak tukar fb ke yg lama balik. aku pun nyampah dengan yg baru ni! haila...

    ReplyDelete
  20. siyes bengang gak ngan FB baru neh.seme bnde die nak habaq mai satu dnia,.hoh,.xdak prvacy langung,.cet!!

    ReplyDelete
  21. hhahaha..;)) muda la sgt awk tu cik anis oi.sama je kita ni..ckit lbh kurg je.

    ReplyDelete
  22. haha..klakar plak tgok camtu skali..btw, hope da biasa dgn fb baru..:P

    ReplyDelete
  23. CIK NURUL : YELA CN ,NYAMPAH MAK TAO..

    ReplyDelete
  24. ABG STALKER : EH IYEKEE...NMPK MCM DH 30 JE AWOK TUU...HIKHIK

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^