ada jugak insan yang baek hati T___T





Luar buruk , apatah lagi dalam ..sedey dengan air mata mencurah2 ...
enset ni la 1st time aku beli dengan duit aku sniri..
korbankan duit final year time kolej dulu..
pastu 6bulan nganga tengok org shoping T__T

ni jugak alasan aku kalo lambat reply sms ..
enset ni "hang" 24hr 7 kot...
pantang ada 2 org sms sekali gus,mula laa dia,
x bule buka slide kasaq2 ..
blank tross screen =.='
orang call ,tapi x bule angkat ,sbb button x detect =.='


akhirnya,ada jugak insan yang simpati ngn naseb aku =)
aku x mintak....aku just buat muka 20sen jaaa
wat ayat2 sedey sket.....
luah perasaan sebakul dua ...
hikhik 

then....

tadaaaaaaaaa !!!!




XPERIA X10 MINI PRO  =) 
#siap ada muka sarah jones lagikk 

kau ada ??? 

#ily b..........thanx yaw !! 
nnti beli yg lagi canggih yea..ni xcukup canggih nii....hikhik 


26 comments:

  1. fewwitt...
    sy na gak.. x)~

    ReplyDelete
  2. fuyoooooooooooooooooooooooooooo..
    enset baru!!:P

    ReplyDelete
  3. si dia belikan untuk anis la ni..:)

    ReplyDelete
  4. wah wah..seb bek ade org sayang...luv u..heheh

    ReplyDelete
  5. wewit... hihi .

    untung badan XD

    ReplyDelete
  6. samsung galaxy S plus la wei

    ReplyDelete
  7. Syukuuuuuur. ;)


    Henfon sekarang ni pun speaker selalu buat hal, tapi selagi tak memudaratkan, ia tetap akan digunakan sebaiknya.. Sederhana itu indah.

    ReplyDelete
  8. wah3...

    nanti si dia belikan lagi eh....ehhehhe

    ReplyDelete
  9. ZRO THINKER : HIHI NNTI SRUH GF U BELI KAN =P

    ReplyDelete
  10. PIEKA SAHAJA : HIHI..MALU I TAO..HAHAHA

    ReplyDelete
  11. AFIQ : AAH..GITU LA NMPK NYEE..HIHI

    ReplyDelete
  12. HYAZZ : AAHH..UNTUNG LAA...HAHA

    ReplyDelete
  13. QLAH : UNTUNG SANGAT..ALHAMDULILAH =P

    ReplyDelete
  14. SYAHIR : AMBOII....XMO LA,NI PN CUKUP LAA =P

    ReplyDelete
  15. YOUSOFF : SYUKUR ALHAMDULILAH =)

    ReplyDelete
  16. ILA : HIHI ..NNTI DH KAWEN PULAK LAA.. =P

    ReplyDelete
  17. untunglah. comel la xperia x10 tuu. sesuai ngn anis yg comel gak!

    ReplyDelete
  18. haha asal tak angkat galaxy tab je??

    ReplyDelete
  19. AMBOIIIII KELASSS PAKWE KAWW JAH. HEEE

    ReplyDelete
  20. eh...same la kite...tapi ana punyer pun dah macam star hank jer...=.="

    ReplyDelete
  21. HUNNYM : HIKHIK..SUKA SANGATTT =D

    ReplyDelete
  22. HAFIZAH ALIAS : HIKHIK..DIE LAGII COMEL AUWW

    ReplyDelete
  23. BUDAK PENAJRA : TU AKU NAK MNTAK NGN KO..BAGI AKU BOLE ?? AHAKSSS

    ReplyDelete
  24. NISAADNAN : AHAKSSS..KERLASSS LAA JAHH OII =D

    ReplyDelete
  25. ANA GHAZALI ; HUKHUK..KITA SERUPAA =D

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^