malas sangat pompuan nih =.=

saya yang bernama anis syazwany lazim malas.sangat malas.

malas nak update belog.malas nak type entry.malas nak pikir.

padahal setiap ari 24hr aku online.masuk ja dalam belog nih.

tapi in silent mood lahh.nak reply komen pun malas .

nak tau macam mana perasaan malas tuh ? macam malas nak lilit

shawl kat kepala.malas nak berpin pin bagai.malas nak jenguk

dalam almari cari shawl sama color sama padan. *sigh

nak tengok macam mana muka malas ?

macam nih la .

~DULU~
awal-awal start pakai tudung awal taun nih 











rajin sangat lilit lilit sampai tebelit =.=

~SEKARANG~
yang macam ni ja aku suka ,sekali letak dh jadik 












ada orang nak kawan dengan aku ? better jangan kawan =.='

ada orang nak ngorat aku ?*bajet*
baek pikir 100x =.='

p/s : makin ramai org suka kita.makin ramai org benci kita. oke itu FAKTA =.='


22 comments:

  1. yg pic last sekali tu sebijik mcm mak datin...


    keep it simple, lebih menarik dan menawan bukan ?


    ps: jgn malas2 okeh...

    ReplyDelete
  2. meh nak kawan..haha

    ReplyDelete
  3. JAMES ; hikhik...mak datin xde duit..
    yeah,tgh try rajin2 kan diri =)

    ReplyDelete
  4. H.J : tima kaseh sudi kawan =p

    ReplyDelete
  5. wahhh banyaknya pic anis pakai tudung..:)

    ReplyDelete
  6. say pon malas.. kire sesuai la kite kn.. hakhak.. gurau je.. heee :D

    ReplyDelete
  7. hyeeee jejalan sini

    ReplyDelete
  8. hai awak saya nk kwan dengan awak boleh x? nk ngorat skali...ada fb x? ada no tel x?...... :)

    ReplyDelete
  9. salam sis .

    alamak.. asyik pengsan je dtg blog sis . sirius lwa + cun + hot . hehe .

    *pakai2 ap2 pun masuk je.. hehe .

    *salam ramadhan ke 17 ~

    ReplyDelete
  10. aloloooo...semua comel jerk.. yang lately ni so simple jer kan..sejuk jer tengok

    ReplyDelete
  11. btol,mmg fakta,.smakin ramai yg sukekn kite,xmstahil rmai jgk yg bencikn kite,.jage diri ye dear,hiasi peribadi,.

    for me too,.:)

    ReplyDelete
  12. ish ish ish...dah lama rupanyer cek tak mai blog hang ni..wowowowow sedih....cek suka tgok gambaq hang...jom kawin dengan cek..opsss kawan..hehehehe...cek nak ngorat hang....hari2 boleh makan pasemboq..hahaha

    ReplyDelete
  13. AFIQ ; hihihi..mesti la bykk .. =p

    ReplyDelete
  14. FARHAN ; eh malas jugak ? sama la kita..hikhik

    ReplyDelete
  15. SYAHIR ; gatai hg noh...

    ReplyDelete
  16. QLAH ; aduhaii..sweet nya budak nih =p

    ReplyDelete
  17. HYAZZ ; hihi...dh malas nk lilit tudung la macik .. =p

    ReplyDelete
  18. CIK N ; yea cik n....sama2 la kita jga yea.. =))

    ReplyDelete
  19. JAY ; hukkhukk...tesedak cek..agagaga jay dh sombong,lama x jenguk cni kannn

    ReplyDelete
  20. takdaklah sombong...cek bizi sikit...blog pun tak berhupdate..huhuhu...cek p lari meeting sana sini...minggu ni dah
    2 kali meeting...mana boleh cek lupa kat gambaq hang..hehehe:)

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^