JANGAN NK BAJET HOT SGT,AWAK TU BUKAN RETISS =.=

assalammualaikum =)

tamo cakap banyak ,layan ja photoshoot aku yang latest nih 
actually satu hari sebelum puasa,tapi gua malas nk update der  >,<
as per request dari photographer2 yang nak aku upload pic dlm belog nih 


































































































































































































































































































































































































OKE.SELAMAT HALI LAYA !! ^___^


p/s : tajuk di tujukan khas untuk diri sniri ,eh ada org terasa ?? amek la =))

37 comments:

  1. akak model. hye.


    hahaha

    ReplyDelete
  2. wah.....bukan main hang posing no..ahaks....cek suka tengok hang...dah macam model raya pulak...teringat cek masa sekolah dulu ...cek lah yang paling suka begambaq ni...tapi sekrang ntah cek malu bila tengok lens kamera ni..hehehe...

    ReplyDelete
  3. hai retisss..:P

    awak mmg cantek lah..saya suka..:)

    ReplyDelete
  4. Selamat Hali Laya...tomell...
    aiii LOIKEE...

    ReplyDelete
  5. canteknya..x geli ke dik dok dalam kete tu...hehe

    ReplyDelete
  6. susah2 ja kan letak pic aku..haha

    ReplyDelete
  7. JAY ; cek mmg suuukaa posing2 nih,awat hg malu plak..nnti kita shoot sama2 na..hahaha

    ReplyDelete
  8. ANISA ; haha hi nis =p

    ReplyDelete
  9. PIEKA SAHAJA ; hi ,saya pun suka awak.haha

    ReplyDelete
  10. HYAZZ ; selamat hali laya macikk sygg

    ReplyDelete
  11. O'GOSH ; geli seram takot semua ada ..huuu

    ReplyDelete
  12. SYAHIR ; ceh,xpala..kali ni hg snap cantek2 ..hahaha kembang2 ah tuu

    ReplyDelete
  13. boleh bikin batal pose tengok gambar2 ni lelama... haish...


    kesimpulannya, it's wonderful...

    ReplyDelete
  14. hahaha wey malu aku..... bkn aku yg kembang tpi hang..pungkoq ang kembang...

    ReplyDelete
  15. JAMES ALEXANDER ; hihihi...jgn tgk lama2,makruh...

    ReplyDelete
  16. SYAHIR ; punkoq aku kecik kot.hahaah

    ReplyDelete
  17. cantiknya ciptaan Tuhan ni :)

    ReplyDelete
  18. bergayew..lepas ni boleh la Mr.B panggil untuk jadi model photoshoot ek..;)

    ReplyDelete
  19. tu dia retisssss..hehehea
    chill jek org ckp mcm tu. org tu cemburu membabi buta

    ReplyDelete
  20. wahhh,.event hari raya di perantauan,.hehe,.best2,..nais,.

    ReplyDelete
  21. ANIS ADILA ARIS ; tima kaseh =)

    ReplyDelete
  22. MR B ; hihi bole ja....

    ReplyDelete
  23. PUTERINURAQILAH ; haha manada retisss ..

    ReplyDelete
  24. CIK N ; hihi best3.....

    ReplyDelete
  25. wehhh..aku nk beli keta yg berhabuk tu boleh??mmg old skool gler..haha

    ReplyDelete
  26. uihhh merah nye mak ngah...nice...

    1,2,3 pose...:D

    ReplyDelete
  27. cantik la ^^
    suka pic second last tuuuu

    ReplyDelete
  28. SIFU IM ; haaa itu aku x jual.. RARE punyaaa..haha

    ReplyDelete
  29. PANDANGKEDEPAN ; hikhik yea pakngahh ..

    ReplyDelete
  30. FATHIA RAIHANA ; tima kaseh dear =)

    ReplyDelete
  31. AHMAD ENDO ; tima kaseh ^__^

    ReplyDelete
  32. ZULHILMI TEMPOYAK ; weewiiittt ..haha

    ReplyDelete
  33. salam sis .

    aww! anda cun . hehe .

    lame tak pengsan . hari ni nak pengsan la . hikhik .

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^