Opps ,seramm niihhh -.-

yes ! dapat update belog lagi !

apa ? x pena tengok orang jakun update belog ?

aku x macam org len..ada masa nak update belog..

tulis entry panjang2 ..belog walking banyak2 -.-

untung lahhh 

straigth to the point lahh ,

entry kali nih for whom it may concern 




once upon a time in JUNE i got this mesej  -->



SUMPAH aku x kenal dia sapa n bila aku APPROVE dia as frend -.-


aku abaikan sbb aku jenis x bukak inbox FB sgt ,byk msg nonsene -.-


then baru aku sedar msg nih ..then nothing nk reply.but aku reply la jugakk

curious punya pasal -.- 

but ni yg dia reply .cakap mmg baik tapi mcm ada maksud tersirat .
MALAS lahh nk buruk sangka ngn org kannn ... 



oke FINE ,x kan dia sorang bole kuarkan ayat KARANGAN A1 

nahhh amek aku punya karangan plak .

tapi aku x salah kan dia ,but macam mana HUSBAND dia bole naik kan 

nama aku ?? aku sniri pun x tao bila aku APPROVE husband dia tuh 

*oke mmg salah aku men APP ja semua orang -.-  dah insap ni 

wahhh siap ckp call2 aku plak...eeuwww panas hati makk tao ! 

tapi lantak lahh kan,maybe dia silap orang kot...

xpaa...AKU MAAFKAN ...

tapi ni lah PEREMPUAN ,cepat melatah ...

dan itu lah LELAKI , ...... *pikir lah sniri -.- 


p/s : click pada GAMBO kalo xmo pakai kanta -.- 

p/s lagi : akak,kalo ada baca entry nih ,say la hii kat komen nih ..hikhik 












39 comments:

  1. haha. macam2 wohh. tidoq berselimut sungguh.

    ReplyDelete
  2. hahaha alalala moga dy
    bahagia sudah...
    remove je terus agagaga
    kak LM pun ade pesan tadi...huh

    ReplyDelete
  3. NUB ; tidoq dlm almari la mlm nih -.-

    ReplyDelete
  4. FAR8 ; dah remove pun ,x biaq lama2 aih ..hahah *tp spa kak LM -.-

    ReplyDelete
  5. tu la, kamu comel sgt. kan dah timbul masalah... hehehe...

    ReplyDelete
  6. haiiii....eh cek kah akak tu??hehehe...hang sabaq nooo...dugaan tu...cek tak tau nak tolog hang macam mana..cuma satu je yg cek dpt tolong...tolong doakan keselamatan hang..

    ReplyDelete
  7. hati2 dik..pompuan kalo ngamuk kang jadi mende lain plak...jangan suka2 nak add je ye lain kali....take care

    ReplyDelete
  8. x boleh baca la...kecik sgt..print screen gapo gitu

    ReplyDelete
  9. tu la .. lenkali takleh app strangers kan .. bhya btol T_T

    ReplyDelete
  10. ZRO ; hikhik ..dunia dunia =p

    ReplyDelete
  11. JAMES ; ishhh malu la mcm nih ..hikhik

    ReplyDelete
  12. JAY ; amin...tu pn dh cukup cek ...hihi tima kaseh jay bucuk2 ..haha

    ReplyDelete
  13. G'GOSH ; huuu takot2,tp xpala,mintak2 dia jauhkan .. =)

    ReplyDelete
  14. SYAHIR ; haaaa saja aku wat misteri.biaq org xnmpk =.=

    ReplyDelete
  15. TOMATO ; betol2 ...dh insap ni .. =p

    ReplyDelete
  16. ,ang ni ada2 ja.camne hang tahu cek bucuk?kalau hang jumpa cek confirm hang terpikat.cek pakai produk follow me tau.aku merinduimu.hahaha.terigat iklan followme dulu2.he

    ReplyDelete
  17. anis: igt misteri nusantara ka...aiyooo

    ReplyDelete
  18. JAY ; xpala...cek pggil bucuk utk org2 yg cek syg ..haha tettt

    *follow me..iklan masa cek kecik2 dulu ..haha

    ReplyDelete
  19. SYAHIR ; lebey kurang la...jgn biarkan diri anda di selubungi...misssteriiii

    ReplyDelete
  20. wow...taching jap....hang syg cekkk...tettttt..hehehehe

    ReplyDelete
  21. pengajaran ni..hoho,aty2 pasni..^^

    ReplyDelete
  22. aku gak yg cool..x penah add fb ko..haha

    ReplyDelete
  23. mmg tak pandai update ke hape???
    hahahaha =p
    oh yg blog sdy hidup itu indah..
    abaikn lah hahaha

    ReplyDelete
  24. oo,yeke,..silap org tu kot,.tp mmg btol,pmpuan cepat melatah,..huhu,..tp agk2 la kan,..krgnye sifat sabar pd seseorg mnyebabkn seseorg akn post entri sbgni,.hehe,.sabo je la makkk,.:)

    ReplyDelete
  25. JAY ; tacing xpa,jgn nk tekencing sudah .. HAHAHAHA

    ReplyDelete
  26. AIEZ ; harus hati2 lepas ni =)

    ReplyDelete
  27. SIFU ; hoho aku lagi cool.xpena cari fb ko =p

    ReplyDelete
  28. FAR8 ; huahua dh tao aku x pandai update,x pyah la komen byk kali..muahahah

    ReplyDelete
  29. FIKRI ; ntah dia tuh ...sengal je =p

    ReplyDelete
  30. CIKNURUL ; dan juga disebabkan ketiadaan idea nk post entry ..maka ini lah yg jadik ..hihihi

    ReplyDelete
  31. eh eh eh... hantu kedengki la nama nye tu nis.. dah dah block terus la laki dia tuh...bini di pon satu... siasat betol2 la dulu sblm wat malu diri sdiri

    ReplyDelete
  32. amboi..kner kes terjah gak la nih...yang laki tu nak selamatkan diri ke pe gitu?yg gurl tu lak mmg kaki terjah...

    http://kainpelikatbiru.blogspot.com/

    ReplyDelete
  33. ntah2 bkn suami,pkwe je.Laki dia hensem cm abg x? :P *mke minx penampar.haha

    ReplyDelete
  34. HYAZZ ; yea macik,ntah kedengki apa la ngn anis nih.haihhh -.-

    ReplyDelete
  35. MR BEAVER ; hikhik ..yela tuh,geng abg nas..terjahh !

    ReplyDelete
  36. ABANG STALKER ; uishhh,abg ensem lagi laaa =p

    ReplyDelete
  37. mak aih,,, seram kalo kena macam ni. main sumpah2 nm Allah lagi 2.

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^