JOM P SIK KEDAH !!


Pada 17hb June 2011 yang lalu ,saya dan rakan-rakan telah pergi ke Kedah.

HAHAHA 

oke tak BM aku ? haaaa SPM dulu dapat A1 tao... *tipu 

ahad lepas aku pegi SIK,KEDAH ngn gula hati n kawan aku 

pena pegi x ?? SUMPAH best weyhh ..

biasa laaa musim BUAH kannn ,sO pegi melantak lahhh 

tamo cakap banyak ah ,entry kali nih nk letak pic manyak2

kasi lu orang JELES sama wa ..

muahahahah !!



#OKE, INI KAMPUNG TUA  ini ja sempat snap -.-


#DAN INI ORANG TUA ..muahahaha 


#INI KAWAN SAYA RUBY 


#INI BUDAK COMEY hikhikhik



#EH ,DIA LAGI.....bosan!



#HAAA INI X BOSAN hikkhokkk


#RAMBUTAN MANGGIS 


#PETIK BUAH MANGGIS org ckp kalo petik x jatuh,bole simpan lama ^__^

*sory ada pic 18SG =p



#INI MODEL BUAH =)


#DAN INI LAGII

* maaf lah,malas petik buah,tunggu penuh je laaa 


#DIA BUAT LAGI AKSI MINTAK PELEMPANG -.-


#OUCHH ! 


#PLESS JGN PIKIR BUKAN BUKAN -.-


#INI BARU SIKIT 


#KAMI BAJET MUKA X MASOK FRAME -.- 


#EH ,MALU LAAA =P 


#YANG TENGAH TUAN TANAH RUMAH


#JANGAN JEMU ,ADA BANYAK LAGI PIC KT BAWAH =P






#DAH,CUKUP ! 


best sangat dapat p SIK lagi ,dulu time practical kt Alor Setar tiap2 minggu p sana 

renduuuu ,nOw dah keja...masing-masing dah xdak masa -.- 

btw ,thanx a lOt dayah n family .. macik HYAZZ =))

p/s : banyak gila bawak balik buah ..kalo tao byk cmni,kami nk p naek LORI !!

muahaha TAMAK  ! 

oke bye .

48 comments:

  1. bestnyaa...
    manggis banyakk..
    i dah la gilakan manggis..
    mujur i tak kawen dgn manggis..sebab manggis sedap sngt!

    ReplyDelete
  2. bagus la andai kamu gemarkan buah-buahan tempatan...


    banyak2 buah tu makan ke buat meniaga...??? nampak macam boleh untung besar jek... hehehe...

    ReplyDelete
  3. sedapnya..ni yang buat teringin ni..haha

    ReplyDelete
  4. CIK HANI ; sama la !! i pon suka bangat ama manggis ! hikhik sampai nk kawen kau nokk... hahah

    ReplyDelete
  5. JAMES ALEXANDER ; hikhik ikot hati mmg nk benti tepi jln pastu bkak gerai buah..hahaha

    ReplyDelete
  6. O'GOSH ; akak ! jom pegi dusun ^__^

    ReplyDelete
  7. ame ame.. doyan pon dah separuh bonet...lom masuk yg len lagi tuh..sure kwn lain jelesss giler giler nih...hehehe

    ReplyDelete
  8. ehem! hantarkan sket durian pergi rumah elie boleh?
    hahah

    ReplyDelete
  9. HYAZZ ; yela macik....suma tanya pegi dusun mana.hikhik rugi lah depa xdak kwn2 dudok sik =p

    ReplyDelete
  10. ELIE LILY ;bole bole..bak mai full address ..hikhik

    ReplyDelete
  11. walaweih...!! besh giler..dapat amik buah free banyak2 penoh satu bonet.. tehengen makan manggis dah ni.. mane nak carik..adoyy...;p

    ReplyDelete
  12. penuh dengan gambar model buah je..buah tak banyak pom..haha

    ReplyDelete
  13. okey sgt jeles tengok manggis tue =(

    ReplyDelete
  14. hahahahaha..
    comel lahh sgt..
    perghhhhhh pi mkn buah..
    nnti hang bawa ole ole k..
    aku nk rasa jugakkk..
    hehehe..
    suka ek kau jalan..

    ReplyDelete
  15. banyaknye manggis,kat umah pokok dah ditebang.haish

    singgah n rock the vote!!
    http://izzadbaharuddin.blogspot.com/2011/07/rock-vote.html

    ReplyDelete
  16. fuhhhh..awat hang p kedah tak habaq kat cek????abang cek ada kat sana..hehehe..boleh cek join hangpa semua..hehehe...cek nak p baling makan dorian..hehehehe..sebiji rm1 je...hehehe

    ReplyDelete
  17. ATY_FARED ; hihi byk je yunk skang nih...murah2 plak tu mak i beli =)

    ReplyDelete
  18. H.J ; sila jgn jeles yea..hahah

    ReplyDelete
  19. ZEELA ATIE ; alooo jgn la jeles,nnti anis antar sket eh =p

    ReplyDelete
  20. FAR8 ; eh hello ,aku mmg comel ! hahaha mesti ah suka dpt jln2..len kali aku p aku ajak hang naa....haha

    ReplyDelete
  21. IZZAT B ; alaaa knpa tebang,rugi rugi rugi tao =p

    ReplyDelete
  22. JAY ; hihi xdan nk hbaq kt hang ..nnti hg nk p baling,singgah la penang dulu na..bayaq tol.hahaha

    *murah betoi duyan rm1..tp cek mkn free jaa...haha

    ReplyDelete
  23. hahaha...nanti cek turun penang no...hang bawak cek p makan pasemboq k....teringin cek nak makan..hahahaha..kat sabah ni pon ada..tapi tak sama dengan yang asli penang mai..hehehehe...

    ReplyDelete
  24. JAY ; mai laa mai laa...cek sniri pun dh betaun x mkn pasemboq.ntah qasa lagu mana pun cek xtao dah...hahaha

    ReplyDelete
  25. muntah,muntah..**

    HAHAHAHAH ;D

    byk betul gmbr.bkn nk tlg petik ke,pungut buah ke,duk tggu penuh je eh..mak datin betul.hihi

    hahah..nsb baik cik abg ada.

    ReplyDelete
  26. hahahaha...napa hang tak p ja makan dengan abg hang tu???cek ni nak makan tapi jauh..hehehe...

    ReplyDelete
  27. mak aii,.banyaknyee buah2an,.hehe,.jgn mkn bnyk sgt deghian tu,nnti pns bdn,.hehe

    ReplyDelete
  28. ABANG STALKER ; alaaa jgn la jeles ..haha apa guna ada cik abg,sruh dia je la pungut buah..hikhik

    ReplyDelete
  29. JAY ; ntah la...bnda depan mata mmg x lalu,kalo jaoh2 tu nk sgt la mkn ..hihi

    ReplyDelete
  30. CIK N ; dont worry,anis mmg x suka duyan..hihi xmkn seulas pun..suka manggis jew =p

    ReplyDelete
  31. hahahah ceh depa p ngan bf.... cepat2 la kawin... (lari dari topik blog ang)

    ReplyDelete
  32. hahah wekkk..
    mmg tak pandai nk update ker
    =p

    ReplyDelete
  33. durian tu banyak gile..
    penuh 1 bonet keta..

    kim salam yer kat yg pakai baju pink tu.. =P

    ReplyDelete
  34. SYAHIR ; auwww malu i .. hikhik

    ReplyDelete
  35. FAR8 ; aku da update tu..komen la cepat -.-

    ReplyDelete
  36. RAHMAD ; hikhik dia jwb waalaikummussalam =p

    ReplyDelete
  37. sedapnya makan buah manggis. kat Temerloh ni belum musim ag..

    waaa...gi kebun pun cantik :)

    ReplyDelete
  38. buah durian tu betol2 menggugat keimanan =)

    jalan2 sini n follow =D

    ReplyDelete
  39. laaaaaaaaaaaaaa...p rumah dayahhhhhhhhh kaaa...tgk pyaaa tgkkkkkk bru tahuannnn ^_^ suka weiiii...nak p gak!

    ReplyDelete
  40. grrr,,, best nya. lagi best bila dpt mkn free bnyk2 kan. hee

    ReplyDelete
  41. ANIS ADILA ARIS ; buah manggis mmg superb ! hihi

    ReplyDelete
  42. ZHARIF ; hihihi ..jom pegi dusun !

    ReplyDelete
  43. NUR AQILAH ; kampung tu mmg cantek =p

    ReplyDelete
  44. VEE ; HAAAA kami p umah dayah..nnti jom kita p ! hihihi

    ReplyDelete
  45. ZEERI SAFEERA ; kena kawen ngn org sik lah mcm tu ..hihihi

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^