kesian gila kt dia T__T *sampai gila la

tudiaaa ,update belog lagi *kembang idong sket
well...dah lepas zone busy kt Opis ,nak poyo sket laa

tamau cakap banyak laa..
tros p kat tajuk la naa ..
aku ni bukan senang nk kesian kt org..
bajet hati keras lah kan *padahal tacing kuat T__T

bukan niat aku n kawan2 nak masok campOr hal umah tangga Org
tapiii..... *bajet drama laa
kami termasok campOr ..*sila wat muka tak bersalah

ada sOrg akak nih,baru 25 la umO dia,
tetiba add kami ramai2 kt pesbuk,
and ngaku dia wife Opismate kami ,
kenal apa pun tak ,trOs cita panjang lebO benO
hal umah tangga dia..
baru kematian anak ke 2,then dalam pantang
dah nak kena divorce sbb Org ke3 mungkin ,
wallahualamm...
cara dia luah n cita kat satu dunia,
nampak mcm dia ada masalah jiwa yg krOnik !
kesiann .. (patut jgn la cita hal dlm kelambu kt Org)
tapi apa kami bule buat T__T dengar je laa

perkembangan terbaru dari bebear ! da pandai pakai bOxer dOe *bangga gila =.=






















p/s : kesian si hawa bila sang adam buat macam tu T_T kuang ajaQ !

42 comments:

  1. kesiannya. Tapi tak patutlah dia menceritakan hal tersebut dgn orang kan. =(

    ReplyDelete
  2. akak tu mcm dh x boleh nak berfikir dgn waras. mesti frustrated sgt2 tu. so, x pe r kak wany. dgr je r. x pun sruh r dia pergi bdn kebajikan wanita. call talian nur ke apa ke

    ReplyDelete
  3. xbaek masuk campo urusan rumah tangge orang...^_^

    ReplyDelete
  4. hahaha..comel teddybear tu..hang punya kah anis???cek suka tang boxer tu hah..hehehe..apa pasai yg pompuan tu dok heboh cita pasai rumahtangga dia???

    ReplyDelete
  5. diam dan angguk... kan lebih mudah..??? usah dipanjang2 kan...



    ps: beware, kang akak tu dpt search la blog ni, naya lah anda... hehehe...

    ReplyDelete
  6. tak patut kot bercerita dekat orang hal sendiri . huhu

    ReplyDelete
  7. ermm kesiannya kat kakak tu.

    ReplyDelete
  8. ermm kesiannya kat kakak tu.

    ReplyDelete
  9. ermm kesiannya kat kakak tu.

    ReplyDelete
  10. @akak fiza ; tu la pasaii..xpyh kot nk cita bagai kt org =.=

    ReplyDelete
  11. @puteri ; yelaa,maybe dia dh tekanan sgt tuu,tgk cra dia ckp pn mcm xley fikir waras =.=

    ReplyDelete
  12. @padle ; xsengajaa..ter masuk campO =D

    ReplyDelete
  13. @jay ; hikhik..bkn cek punya..kwn cek punyaa.. =D

    ReplyDelete
  14. @james ; huuuu jgn la dia jmpa belog nih.takotttt..hihi

    ReplyDelete
  15. @wani ;mmg xptut..tp dia tgh tekanan tuu,sbb tu dia xsedar kot *__*

    ReplyDelete
  16. @afiq ; mmg kesian =.=

    *eh tiba2 byk komen fiq,hihi

    ReplyDelete
  17. dia ngah pantang.. orang cakap masa ngah pantang ni sangat sensitif. silap hari bulan boleh meroyan.. kesian dia.. tak tanya ke ngan officemate tu? hummmm

    ReplyDelete
  18. @amni ; betol3...kmi diamkan ja,tamo la tnya,nnti takot dia mrah wife diaaa =.=

    ReplyDelete
  19. aduh..tula skg ni, ramai yg update status fb sebOk nak cita psl mslh diri sndri..huhu...

    ReplyDelete
  20. @MKF ; bule ja cita act..tp hal dlm kelambu xpyah la cita kan ^_-

    ReplyDelete
  21. think it wisely before going to say something righttt ;)

    ReplyDelete
  22. @rtp farra arisha ; jyeah,totally rite !!

    ReplyDelete
  23. dia macam kurang kasih sayang dan hanya sebatang kara .. sebab ceritakan kisah umahtangga nya pada orang . hurm ~ kesian !

    ReplyDelete
  24. cam kes kwn ain
    yg si istri dok burokan laki
    kat kiteorg yg suami plak
    ckp belit2..

    kiteorg yg tukang dgr pun
    naik pening + pelik ngan
    suami isteri ni..

    mcm2 hal kan..

    ReplyDelete
  25. kesian nya. mintak dijauhkan lah. na'uzubillahi min dzalik!

    ReplyDelete
  26. nyah..aku nk mintak tolong ngn ko skit ni..tapi x tau ko leh tolong ke x..ahaha

    ReplyDelete
  27. kesian betul. tapi sepatutnya dia simpan kemas kemas biar orang taktahu. hehe

    ReplyDelete
  28. nauzubillah harap di jauhkan dapat suami macam tu...

    ReplyDelete
  29. bed..pndg..mmg sll laki je kene kan...sbb ape?sal wanita suke share...tp laki mybe x...oleh sbb itu...laki je sll kene..pdhal rate2 sme jew kot...lau tgk brite...ad kes berkhlawat..xkn laki same laki kot...msty sm pmpn...n pmpn 2 curang pe sme cam laki..pliz la jgn duk mara laki...hahaha...pnjg lebar kali nie komen...kakakakakakakaka...juz pndgn n pndpt....pape pom...simpaty gak kt akak 2...segelintr lelaki sgp wt cm 2 kt dy...sob3

    ReplyDelete
  30. asal den komen ayat bukan men pelik..."simpaty", "rate2", da kene sampuk ke....hahaha

    ReplyDelete
  31. @deeya ; maybe ,tuhan je tau apa masalah dia =(

    ReplyDelete
  32. @miss syahnia ; tu lah,kami xslahkan husband dia 100% ,sbb kita tatau apa prob diorg kan ..

    ReplyDelete
  33. @amiyo ; betol..mntak simpang

    ReplyDelete
  34. @ibnubaba ; tlg pa?tgk ah kalo aku ada mood ..hahaha

    ReplyDelete
  35. @lisa ;tu lah,tp kita xtau mslah dia kan....tuhan ja yg tau

    ReplyDelete
  36. @ain ; betol2..mntak simpang ...

    ReplyDelete
  37. @bong ; perghhh kumen pnjg lebO..yela,bed xlsah kan laki la 100% sbb kmi pn still cnfius apa prob diorg.n xnak slahkan sapa2,tlg doakan je la hrap diorg baek blk.tp kesian kt wife dia,dh mcm meroyan .. =(

    ReplyDelete
  38. Tapi sang Adam ni macam pening kepala je nak layan SI hawa yang ada cerita best camni..


    Harap² Sang Adam tu tabah, berani kerana benar. *boleh guna kot ayat ni


    ;D

    ReplyDelete
  39. ko tolong ajar aku wt nuffnang leh??hahaha..ok..mmg aku darat

    ReplyDelete
  40. @you ; sang adam memang an...suka xnak layan si hawa =( huhhh !

    ReplyDelete
  41. @ibnubaba ; shhhhh ,nk bgtau stu rahsia.aku pun xreti nuffnang nih.bahaha xpena cek pun =.= dulu ada cek,nk tau bpa aku BE aku ? 0.20sen T__T

    ReplyDelete
  42. hahaha..20 sen buat ape..smpai mati pon x kaya..aku nk cepat kaya..hehe..xpe la klu ko x reti..t aku suh org len..abis, sape yg ltk nuffnang tu kt blog ko??

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^