lagi dan lagi dan lagi =)

assalammualaikum =)

patut hupdate last week tapi macam biasa lah kan 

sapa yg xtau alasan aku ..

busy busy busy ...tapi itulah kenyataan ^_-

mak tak tipu nokk ...

well well well..... 

cousin cek selaku bff cek dah betunang =)

tahniah ...mOga sampai ke pelamin lah yer,tamo gado gado ..















adehh ,maap lah wany ,aku bab bab snap gambO org memang terbukti failed ! pOsing aku pandai =D 
so silap banyak la tempah aku ari tu ..hikhik 

oke fine .satu ja pic aku ada.nanti kalo upload banyak2 orang cakap aku yang over,sapa yang betunang kan ^_-

p/s : eh hellO ,semua kawan2 kau dah kawen ,kau bila lagi nyahh ? aku ?? nanti lah nokk ...gula hati study lagi,kalo aku bule masuk minang dia,2 taun lepas aku meminang dia dah =.=



51 comments:

  1. adeh entry kawen...xtau nk komen pe..kering idea

    ReplyDelete
  2. comelnye hang...cek ingat hang yg tunang..hehehehe...hang bila lagi???takkan nak tunggu cek pulak..kihkih..ops....nanti ada orang marah..

    ReplyDelete
  3. @matjeng ; komen la apa yg ptut matjeng oii =p

    ReplyDelete
  4. @dhiah ; si tunang tuh mmg comel =p

    ReplyDelete
  5. @jay ; alaaa kan cek dh ckp kt atas tu..gula hati cek study lg,cmna nk kawen =p

    ReplyDelete
  6. @athirah ; hikhik tggu adek dulu lah =p

    ReplyDelete
  7. hahaha...hang ajak je dia kawen..confirm dia nak tu..hehehe

    ReplyDelete
  8. nice juga putih hitam. lain drpd yg lain!

    ReplyDelete
  9. @jay ; ajak dah...dia tamo..hukhuk sedey mak tau..cek ajak hg ,hg mao x? haha

    ReplyDelete
  10. @puteri ; =) simple but nice =)

    ReplyDelete
  11. cepatlah tunangggg .. hehe

    ReplyDelete
  12. @cik teyn ; huuu nanakkk...tggu gula hati nih,haehh lambat betoi =p

    ReplyDelete
  13. Abg gula hati tak ready lagi ek? takpe lee.. teruskan sabar menanti. Ompompuan memang suka bab sabar menyabar nih hi hi hi

    ReplyDelete
  14. @abglan ; sabO je la bang ..x sabo soh abglan je la masuk minang =p

    ReplyDelete
  15. kalau scek okay je,..hahahaha..aih nt marah pulak abg gula hang tu..hahaha

    ReplyDelete
  16. @jay ; xdak nya nk marah..sapa soh dia lmbat sgt =p

    ReplyDelete
  17. xpe..biau dia study dulu..lepas study nt hang juga yg senang..hehehe...den ni tak study pun payag bebeno nak kawin..hahaha..

    ReplyDelete
  18. hg kawen ke sdare hg yg tunang, cun mengalahkan pengantion nokkk, heheheikk..~

    ReplyDelete
  19. dua2 cantik n comeiiii...

    selamat bertunang...tnggu tuan blog ne lak..hehe

    ReplyDelete
  20. @jay ; hikhik ..oke2 cek sabo je laa tggu ...

    ReplyDelete
  21. @ila ; hikhik ..tuan belog ntah bila.tgh pujuk gula hati nih...

    ReplyDelete
  22. ye lah dua-dua cantik

    ReplyDelete
  23. awat x boh gambaq banyak sikit...

    ReplyDelete
  24. cantik mate kak anis!!!!!!!

    ReplyDelete
  25. shout box x leh bukak la.. hmm.. sy dh follow.. sudi2 laa follow sy balik yee. hehe.. thnx~

    ReplyDelete
  26. taw xpe...nanti orang cakap anis over lak..hehe..ohh gula hati anis masih study lagi..sabar ya anis..(:

    ReplyDelete
  27. yup. nak kawin nnti nak tema hitam putih r!!! hehe

    ReplyDelete
  28. @cutie intan ; =) awak lg cantek

    ReplyDelete
  29. @ogosh ; mmg snap sket ja..p sat ja ari tu...huuu

    ReplyDelete
  30. @syeera ; mata palsu ,harus lah cantek =p yg betol2 x cntek pun ..hikhik

    ReplyDelete
  31. @cik st ; eh yeke...oke2 thanx folo ye dear =)

    ReplyDelete
  32. @afiq ; hehe padahal mmg terover dh pun..hihi tgh sabar la ni fiq even dln hati x sbar dah =p

    ReplyDelete
  33. @puteri ; tp kalo akak anis yg kulit suam2 kuku nih x bule la tema itam..huu nnti tenggelam =p

    ReplyDelete
  34. kawan dah tunang.
    kaw bilo lg nokkkk??

    ReplyDelete
  35. *pengsan sebab cantek sgt ;)

    ReplyDelete
  36. takpe2 bersabar lagi ya anis..sebelum tu anis belajar lah ilmu2 nak jadi seorang isteri dan ibu yang baik la..lagi satu anis ni pndai memasak tak..kalau belum..belajar la sebelum nak kawin tu..hihi.

    ReplyDelete
  37. babe, bila pulak tyme u? haha. i rasa tak sabar ouhh. tapi lama lagi. :D

    ReplyDelete
  38. nanti terkena tempias leteeww ~ hihi.

    sis cantik. saya tag sis kat sini. ^_^

    http://keyboardchumell.blogspot.com/2011/05/hafizzainals-contest-senyuman-menawan.html

    ReplyDelete
  39. awak bile pulak nak tunang ni? :)

    ReplyDelete
  40. @kocix! ; ntah la nokk,penat mak pujuk boipren mak,x bejaya jugekk

    ReplyDelete
  41. @qlah ; pengsan kena puji *_* haha

    ReplyDelete
  42. @afiq ; bab masak dont worry ,tapi bab jaga baby ouh no....x reti..hikhik

    ReplyDelete
  43. @asfira ; uwwaaaa lambat lagi la u...penat pujuk boipren T__T

    ReplyDelete
  44. @blogberry amri ; usop wilcha pun ada ^_-

    ReplyDelete
  45. @cik epal ; penat dah tggu,xkena2 tempias lg ni..hihik ..

    tag sis ? thanx ,nnti sis pegi jenguk eh =)

    ReplyDelete
  46. @inanina ; belum bejaya pujuk gula hati =( nnti dah bejaya i betunang eh ^_-

    ReplyDelete
  47. member2 anis dh nak kawen dh..

    anis bila lagi..??

    ReplyDelete
  48. hakhak. cool punya ayt --> kalo aku bule masuk minang dia,2 taun lepas aku meminang dia dah =.=

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^