best gila dapat photoshot dengan TYRA BANK



1st off all ,i would like to wish HEPI MOTHER'S DAY to my mom =) ily mak

then lets the party begin ^_-


ini palsu .

senyum tak semanis mak =)


tapi garang lebih dari mak =.=


berlagak like a DIVA memang best 


terasa diri ku seperti TYRA BANK =.=


dah tak da apa nak kata =.= 


berangan nak jadi SUPERMODEL 

tapi dengan ketinggian yang tak seberapa  memang tak ah ,

warna kulit yang suam suam kuku ,tepaksa guna lighting yang banyak =.=

photographer : my sis (newbie)

talent : tyra bank  (tipu)

ok bye .








65 comments:

  1. ada bakat. nice.

    http://keleboqmaneh.blogspot.com/2011/05/aku-penagih.html

    ReplyDelete
  2. @dhiah ; dhiah laaagi cantek =)

    ReplyDelete
  3. @gam uhu ; bakat terpadam nih =p thanx

    ReplyDelete
  4. @azree ; =) thanx babe

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. babe u cantik! i pn teringin nak berangan jd model. haha. :D

    ReplyDelete
  7. yangggggggggggg!!,..ggrr,jeles sama kamu tau!,.siyesly cntek,.phtshoot tuuuuuuuu,.isk,isk,isk,.nk gakk,.ngee~~

    ReplyDelete
  8. smart ar picture.. model pun cantik..!

    ReplyDelete
  9. memang anis ada bakat jadi model..dan anis makin cantik lah..(:

    ReplyDelete
  10. wow..good idealah anis..Jay pun nak gambar kat railway lah..nak baring kat railway tu..ngeh ngeh...Cantik bebeno hang no..rasa cek macam nak gugok je jantung cek ni...hik hik...

    ReplyDelete
  11. santeeeeeeek sangat! hiks takpe lah jarang2 jadik tyra banks. hihi

    ReplyDelete
  12. @asfira ; u lagi cantek dear =) berangan x salah ..hikhik

    ReplyDelete
  13. @CN ; syg ..u lagi cantek tau..nnti kita pg potoshut sama2 eh =p

    ReplyDelete
  14. @adan ; hikhik ..edit je lebey =p thanx

    ReplyDelete
  15. @afiq ; bakat je ada ,ketinggian x cukup ..huuu thanx fiq =)

    ReplyDelete
  16. @nis ; model x cukup inchi =p

    ReplyDelete
  17. @Jay ; bahaya kot..ada ketapi nseb kami sempat lari ..huuu kalo x bule tragedi kot T__T x berani dah nk potoshut kt ctu =p

    ReplyDelete
  18. @sarah ; hikhik ..tyra bank tang kulit je lah ..=p

    ReplyDelete
  19. xpo biau den selamatkan ekau..hehehe:)Biau badan den bekocai yg penting ekau selamat..kih kih...nak tunjuk hero lah kononye..:)

    ReplyDelete
  20. nice photoshot.. erm teringin nk photoshot tp kter ni x layak la x cantik.. uhukkkk

    ReplyDelete
  21. anis ^_^ nice. senyum tetap comel. Happy mother's day to your mum.

    ReplyDelete
  22. @jay ; aiyooo jgn la cam gituu .hukhuk hero terbaek lah ni ..haha

    ReplyDelete
  23. @bella ; namo la ckp mcm tuu...bella cantek laa =)

    ReplyDelete
  24. @alya ; thanx dear =)

    ReplyDelete
  25. @nisa ; thanx dear =) insyallah

    ReplyDelete
  26. gurau je..hang bz sgt no??hehe:cek susah nak nengok hang buat entry tiap2 hari.hehe

    ReplyDelete
  27. gambar mmg kelas dan cantik...

    ReplyDelete
  28. @JAY ;halaaa..cek busy gila bulan nih ..hukhuk tp dun worry,ada masa cek wat entry noo...hehe

    ReplyDelete
  29. @bigdaddy ;thanx babe =)

    ReplyDelete
  30. awak santek ! aww!

    *pengsan .

    ReplyDelete
  31. @qlah ; auwww jgn la pengsan =p

    ReplyDelete
  32. ermm .. memang pandai bergaya .. latar yang cantik, berseni dan sungguh klasik ..

    ReplyDelete
  33. Cantikla gambar...:) Mmg bole jd model..

    ReplyDelete
  34. @rashid ; begaya bule saja ... =p thanx

    ReplyDelete
  35. @meera ; thanx dear =)

    ReplyDelete
  36. wow wow. kiut. pandai jurukamera amik gambar :)

    ReplyDelete
  37. @cik azeya ; my sis yg amek =) thanx

    ReplyDelete
  38. hey anis! nape sweet sgt nie? envy wif u darling..sweet sgttt! (:

    ReplyDelete
  39. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  40. ye. sayang anis, kan dah komen ni (*tetibe je) :D anis comel

    ReplyDelete
  41. @syaficqa ; hikhik,jgn la cmtu..edit ja lebih dear =)

    ReplyDelete
  42. @perawan ;hikhik ..aah kan,tiba2 je..btw thanx =p

    ReplyDelete
  43. Ololo comelnya awk ni... Jadi model pls.. hehehe

    ReplyDelete
  44. ok gak aku tengok gambar ni...hehehe

    ReplyDelete
  45. cantik-cantik la gambar.

    ReplyDelete
  46. cantik lah anyss..=)

    ReplyDelete
  47. @perawan ; anis stay penang =)

    ReplyDelete
  48. @faz ; aloloo sweet nyee ..hihi

    ReplyDelete
  49. @ahmad endo ; oke eh ? thanks =p

    ReplyDelete
  50. @liza razak ; awak lagi comel & cantek dear =)

    ReplyDelete
  51. @fad ; thanks dear =)

    ReplyDelete
  52. @raihanna ; thanks dear =) awak lagi cantik =)

    ReplyDelete
  53. view cantik....orang nye pon cantik..:) tak cukup tinggi tu..dalam gambar ley ekjas..:p

    ReplyDelete
  54. @aty_fared ; thanx babe =) hikhik tu lah,men ekjas2 je nih kasi nmpk tinggi =p

    ReplyDelete
  55. @aty_fared ; hikhik..thanx dear =p

    ReplyDelete
  56. wah cantik la anis..

    ble jadi model jg ni..

    tp kna pakai kasut yang tinggi2..
    baru nampak tinggi..hihi..

    ReplyDelete
  57. @rahmad ; model sangkut..huuu tu lah,high heel slalu la nih =p

    ReplyDelete
  58. @lost kitty ; thanx dear =)

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^