awak bole tolong saya tak ?

hye awak awak ^_-

rendu saya tak ?

alaaa...bukan saya tamo online ..tapi saya busy sangat laaa *gedik der =.=

VIRUS TROJAN menghantui satu OPIS =.=

celaka punya virus !

abaikan lah pasal virus sial tu

tapi.....nak mintak tolong bagi idea ^_-

next week beday doraemon 

bule bagi idea tak nak bg present apa ?

actually tak pena bagi adiah kat orang sebelom nih ..

huuu kantoii aku kedekut =p

slalu bagi adiah kaseh sayang ja ,now mcm nk ubah sket la....

sebab dah telebih kaseh sayang tuh ...

tolong laaaa...tolong laaaaaaaaaaa T__T

35 comments:

  1. doraemon tu llk ke perempuan?
    heeheh kalo perempuan senang sikit nak bg hadiah.. lelaki susah oooo

    ReplyDelete
  2. if boy akak bole bg tie , pen , jam .

    if girl akak bole bg heel , bangel , shwl , kaen sutera ke ?

    if tmboy lg sng , kasi bckhnd jep ! hahaha :D

    ReplyDelete
  3. @bella luna ; boy la syg...tu yg ssah tuu ..huuuu

    ReplyDelete
  4. @tiyah ; haha senarai abeh eh jenis2 hadiah..hehe thanx ...

    ReplyDelete
  5. erm kalo lelaki .. kalo dia jenis x kisah n rockers hahaha bg bangle,so dia bole ingat selalu,or bole bg jam.
    xpon bg bantal doraemon or spongebob heheh bole bawak tido.. ngeee

    ReplyDelete
  6. bg perfume ! :)


    or jam !


    jangan bg jamban suda :p

    ReplyDelete
  7. @bella ; bg bantal doraemon ..waaa gud idea..hikhik thanx dear ..muahh3

    ReplyDelete
  8. @nadzli ; bru ingt nk bg jamban td...muahaha

    ReplyDelete
  9. susah kan kalau nak aksi hadiah dekat lelaki neh...

    ila pi mai pi mai asyik kasi perfume, jam, baju and banger...xtahu nak kasi apa lagi..hehe

    ReplyDelete
  10. ermm ape kate anis gtaw laki tu jenis yang macam mana..nanti fiq dan kwn2 blogger anis yang lain bole bagi idea nak bagi hadiah ape..(:

    ReplyDelete
  11. Bagi je le buku 'menuju ke alam perkahwinan'.. tentu dia tersentak, sayu hati dan kemudian senyum ..


    hehe (uisss iyake idea ni???)

    ReplyDelete
  12. @ila ; jam ,perfume suma tuh mcm biasa sgt kan...nak laen sket kali nih..hehe

    ReplyDelete
  13. @afiq ; ishh ntah cmna nk describe dia jenis cmna..dia laki,dia normal,dia student...hihi ..tu ja kot

    ReplyDelete
  14. @rashid ; waaaa mcm oke ja tuh,pas dpat buku tu tros dia masuk minang kan...heeeeeeee

    ReplyDelete
  15. ssh kan nk kasi adiah kat lelaki,.ermm,.CN xprnh tau,huhu,.tp best kot kasi bnde yg die suke,.klu die suke prfume,cri la jnis yg die suke,.bju pon,klu dh mnat NIKE ke,try la,.hehe,.err,siyes xreti gak,huhu

    ReplyDelete
  16. biasanya kalau lelaki hang bagi ja minyak wangi.hadiah standard utk lelaki lah tu..kalau yg bekerja pakai smart2 tu..hang p beli set talipinggang n wallet..:)

    ReplyDelete
  17. @CN ; xpena bg adiah kat laki,tu yg xdak idea nih...nk bg benda yg pelik2 sket la..hikhik

    ReplyDelete
  18. @jay ; tamo ah perfume...slalu sgt org dok bg..nk bg adiah laen dr yg laen =p

    ReplyDelete
  19. okay..bg dia baju or kasut.or jam tgn or jam loceng supaya senang nak bgn tido..hehehe:)

    ReplyDelete
  20. bagi dia pokok kelapa ...tahan lama...


    salam:)

    ReplyDelete
  21. hahaha..terlebih kasih syg lakk
    dy tu..baik kau kasi jelahh
    backhand..hak3

    ReplyDelete
  22. ajak kahwin terus, settle..

    ReplyDelete
  23. Far8 budak baik>> aku gelak guling2 baca komen ko tahu..! ahahaha...


    kepada tuan blog.. bukan ka doremon mempunyai poket ajaib.. suruh je la doremon tu cari hadiah dalam poket ajaib die.. senang cite..

    ReplyDelete
  24. err.. konfius jugak nk bgi adiah nih.hihi

    ReplyDelete
  25. bagi salam jeee ~ haha

    ReplyDelete
  26. @jay ; jam loceng oke gak..murah pun murah...wahahah

    ReplyDelete
  27. @matjeng ; meh nk bg bulu mata kat mu dulu ..huh !

    ReplyDelete
  28. @big daddy ; hikhik mna mau carik pkok kelapak ?

    ReplyDelete
  29. @far8 ; meh aku bg kat kau dulu backhand ..haha

    ReplyDelete
  30. @couveri ; heee kalo dia xnak ? hmmm

    ReplyDelete
  31. @adan ; hikhik ...doraemon ni xdak poket,cacat ..hahaha

    ReplyDelete
  32. @fyqa ; hmmm mmg tersgt confius =.=

    ReplyDelete
  33. @wani ; good idea la..haha free ja kan

    ReplyDelete
  34. besday bf fad dulu fad bagi wallet dengan belt.

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^