1st time pegi kenduri kawan kawen =)

selamat hari pekerja =)
bagi yang keja lah,yg study,yg menganggur,dok diam diam 
so ,2 hari cuti ..apa ja yang aku buat ?
pegi kenduri kawen je laaa......
act byk kawan skola aku dah kawen,tp sorg pun aku tak pegi
rilex ah der ,jgn ckp aku sombong ...
depa tuh kwn skola masa form 1 dulu ,then aku mcm segan sket ah nak pi
 >.<

kemarin aku terasa nak p 
sbb aku pena close dgn dia dulu 
ni kwn aku time PLKN dulu =)


wawa n husband =)
snap curik curik je nih ,pasal ramai sgt fotographer kt depan tuh =/ 


berangan jap dok atas pelamin 
even pelamin angan ku musnah T__T 
eh2 ,tajuk lagu ja tuh ..bkn kesah aku =p



myra & wawa 

cantek nokk bilik kau .... jeles i ^__-


tiba tiba aku kat sini =p
abaikan shawl yg messy sebab aku kat pantai =)
panas der kt umah kenduri tuh ...basah abeh luar dalam =p
then kesimpulan nya 3 pic ja aku snap 
tak selesa peluh peluh 

aku bila nak kawen ? lek luuu..muda lagi kan ...
nanti aku kawen ,frust plak jejaka jejaka kat luar tuh =p
muahahahhaha
*sila beratur beramai beramai kalo nak tampar aku ,jgn berebut oke ! 

33 comments:

  1. *sila beratur beramai beramai kalo nak tampar aku ,jgn berebut oke !

    Ceh, perasan :p

    ReplyDelete
  2. @azree ; sbb perasan la nk kena tampar nih =p

    ReplyDelete
  3. selamat pengantin baru
    semoga berbahagia
    :)

    ReplyDelete
  4. kawen jgn lupa ajk ek^^ hehehe
    cepat2 sket nnti jadi andartu!
    dah bau nasi minyak niii

    ReplyDelete
  5. @puteri ; doa2 la akak cepat jodoh k ,tamo jd andartu..uwaaaaa T_T

    ReplyDelete
  6. waaa... best kan gi kenduri kawin kawan. Si cantik manis bila pulak. Heeeeeee.

    ReplyDelete
  7. hamg tunggu cek mai sana.cek nk masuk meminang hang.:-P

    ReplyDelete
  8. cepat2 nak tampaq, dah warm up dah ni. hahahaha

    ReplyDelete
  9. akak bile lg ?

    ajak tiyah skali nanti :)

    ReplyDelete
  10. taw xpe ilek dulu lambat lagi..haha..rasanya memang akan ada jejaka2 diluar sana yang frust kalau taw anis nak kawin dah..huhu.

    ReplyDelete
  11. ye, ramai kwn dah kahwin sekrang ni.. bahagia je tgk diorang ^_^

    ReplyDelete
  12. kwn plkn kau yg kawin..
    kau lebih lebih posing lakk kn
    hahaha =p
    nyampah aku bace kah3

    ReplyDelete
  13. @fizanolie ; huuu ntah la akak,jodoh x smpai lg..

    ReplyDelete
  14. @jay ; cek tggu hg mai na...hikhik

    ReplyDelete
  15. @nub ; amboi hg..laju ja na nk tmpaq org.hahahaha

    ReplyDelete
  16. @tiyah ; huuu lmbat lg la tiyah >.<

    ReplyDelete
  17. @afiq ; hahah yeke ada org frust..

    ReplyDelete
  18. @nisa ; betol3..kita tumpang bahagia.. =)

    ReplyDelete
  19. @far8 ; eh,harus lah aku yg posing lebey..haha kau ingt aku x nyampah baca komen kau ? muahaha ^_-

    ReplyDelete
  20. adoi...hehehe..hang sungguh2 kah nak soh cek mai sana??hahahaha:)

    ReplyDelete
  21. taniah utk kawan u babe. bestnya kawin. haha. kite muda lagi patut enjoy! ;)

    ReplyDelete
  22. kawan anis da kawen,anis bila lagi?

    ReplyDelete
  23. selamat pengantin baru sis anis...!
    eh silap. hehe.
    asyik tgk org bersanding. sis anis ble lagi?
    btw i like ur shawl.
    teach me plisss lalink. hihi. ^__^

    ReplyDelete
  24. @jay ; mai mai mai...cek sukaaa ..hahaha

    ReplyDelete
  25. @asfira ; may god bless them =) xlarat njoy dh...huuu

    ReplyDelete
  26. @fad ; jgn tnya gituu..sedey nokk..lmbat lg kot T__T

    ReplyDelete
  27. @cik epal hijau ; huuu wat tacing je nokk,akak lmbat lg....alaa akak xpndai ajar,bljar kt utube jew =p

    ReplyDelete
  28. wow..untung cek dpt org penang mcm hang..comel gitu..hik hik hik...

    ReplyDelete
  29. bila nak kawin neh?hehe

    orang comeiii + lawa + cun mesti ramai peminat kan neh...ngeh3

    ReplyDelete
  30. @jay ; hikhik ..comei kaaa

    ReplyDelete
  31. @honeybunny ; ta tawu bila nk kawen T__T rmai peminat pun tp sorg pun xmsuk minang nih ..huuu

    ReplyDelete
  32. comei giler.hang je xperasan.hehe.

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^