when doraemon meet sizuka ^__^

hi all 

semenjak dua menjak tiga menjak empat menjak nih 

aku sangat sangat lah takda idea nak update belog =.=

sonok bw kawan2 jew

jeles gila  =.= semua banyak idea 

so kali ni nak update rentetan kesah dating hari tu 

shawl ni bukan HANA TAJIMA lagi,tapi @#$$#!*
geram aku =.= grrr 

bukan slalu bule wat wat ayu kan =.=

ingat senang ka aku nak upload pic muka macam nih ! hikhik 

Mr.Doraemon 

tengok movie cita CUN ! terbaek lahh ;)



maaf lah kalo yang tak suka baca entry hal peribadi nih,tapi dah baca kan kan kan ? =D

maaflah takda pic sama sama ,sebab maksiat semua tuh.HAHA *kidding ^__^

maaflah bagi yang jeles tuh *ada ka ? =D


35 comments:

  1. owh..orang penang ka...

    ReplyDelete
  2. @zro thinker ; hikhik ^_^

    ReplyDelete
  3. @o'gosh ; yup org penang ;)

    ReplyDelete
  4. maksiat woihhhh! hehe, cool lah cik anis neh!

    ReplyDelete
  5. @miss minn ; hikhik ^__^ malu i

    ReplyDelete
  6. gambar yang comel comel
    :D

    ReplyDelete
  7. nnty kalo nk makan nasi minyak jgn lupa jemput tau anis..:P

    ReplyDelete
  8. MALAYSIA PUNYA SHIZUKA DENGAN DOREMONGGGG :D

    ReplyDelete
  9. ehem2..da berpunya da ke anis ni..huhu.

    ReplyDelete
  10. waaaaaaaaaaaah! seronoknya. cun sgt best!

    ReplyDelete
  11. Wosehhh!!! Hana Tajima mana sesat ni. Ahakkks... Akak suka gambar yang 3rd... Cute. Takpo aihh, Yang penting kita ikhlas berkongsi cerita. Ya tak? teringat akak.. Mula2 bercinta dulu pergi jenjalan.. Hehe. Best kan...

    ReplyDelete
  12. hu3.handsome mr doraemon tu.nak kenal boleh?he3.just kidding :)

    ReplyDelete
  13. @pieka SAHAJA ; insyallah kalo ada jodoh =D

    ReplyDelete
  14. @asyraf ; i double loikee =D

    ReplyDelete
  15. @izyan ; hikhik comel kan =D

    ReplyDelete
  16. @afiqazizan ; belum bepunya selagi belum kawen =D

    ReplyDelete
  17. @puterinuraqilah ; hihi mmg sonokk =D

    ReplyDelete
  18. @fizanolie ; hikhik,muka x cover punya.bestkan dating nih,doa2 la kami ada jodoh k..hihi

    ReplyDelete
  19. @storyfromme ; doraemon perasan nnti =D

    ReplyDelete
  20. utagha maghii!!

    haha

    ReplyDelete
  21. @nub ; haaa tudiaaa anak mami mari laa =D

    ReplyDelete
  22. wooot wooot me lurve ur style la dear.. ;)
    ehem ehem maksiat? ahahaha hamboii gatai hang naa..tehehe

    ReplyDelete
  23. waaa,die mai tnjuk marqa noh!,.hehe,..bgus2 xtnjuk gmbr maksiat,.hehe,.

    ReplyDelete
  24. @akak pinky ; me lurve ur style too

    *laa cek gatai sket2 ja.... hikhik

    ReplyDelete
  25. @CN ; saja nak tunjuk marka kat org,dok simpan ja slama nih..hikhik *maksiat ayat cover tuh..

    ReplyDelete
  26. ^_^ nice..

    cun best tak?

    ReplyDelete
  27. comey la u aniss... =)

    ReplyDelete
  28. kenapakah mr..doraemon tu kurus..hehe

    ReplyDelete
  29. @khairunnisa ; thanx :) cun best sgtt!

    ReplyDelete
  30. @mizz_ryna ; u laaaaagi comel =D

    ReplyDelete
  31. @arpiiz ; jgn tetipu dgn gambar ..ilusi je tuh.hahaha

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^