surat rasmi buat kamu

Stalker binti Kaki skodeng
beralamat tah di mana
negeri apa tah
Malaysia

Tuan / Puan

JANGAN INGAT AKU DIAM HANG BULE WAT APA JA 


Dengan segala hormatnya,merujuk kepada perkara di atas .

1.jangan lah ingat aku diam ,hang bule wat apa ja.kutuk sesuka hati .

2.aku pun tak pasti apa lagi masalah hang.benda dah lama jadi kot.

3.aku dah maafkan semua yang hang kata kat aku.aku pun minta maaf dengan apa yg jadi.

4.aku sedaq aku bukan org yg baek sangat,tapi sekurang2 nya org yg jahat akan berubah jd baek daripada
  org yg merasa diri baek,xkan berubah sampai bila2.renung2 kan lah.

5.tak payah lah nk wat entry yg berdasarkan kisah aku.dah takda idea nk tulis entry ? tapi xpalah.aku maafkn

6.life must go on.kami semua dah move on.kesah lalu jadikan lah kenangan dan pengalaman.

Kerjasama dari pihak anda amatlah saya hargai.ya kamu,kamu la..yg suka stalk saya tuuu =)

Yang Benar ,








Aniswany Lazim 


Sekian,
Terima Kasih .

49 comments:

  1. errrk! harap surat ni bukan tujukan untuk kiter,,sbb kita masuk umah nis yg pink ni ngi salam,,hehe,,saperlah agknyer stalker tu,,hm..

    ReplyDelete
  2. Wah! Sapa tu Anis. Akak ingatkan surat untuk akak. Hehehe. Yup! betul kata anis, org yg jahat akan berubah jd baik daripada org yg merasa diri baik,xkan berubah sampai bila2. Betul tu... Akak setuju.

    ReplyDelete
  3. jangan marah2 cik anis.senyum sokmo.he3.

    p/s : surat tu bukan untuk fad kan?

    ReplyDelete
  4. umang aih..sapo yg berani buek camtu kek ekau>>cuba ekau koba kat den..bior den p ambush blog dia ngan geng-geng den..hahaha..xbaik buek entry pasal org kek dalam blog ni..lagi lagi yg dok ngutuk tu...buatlah entry yg baik baik.....:(

    ReplyDelete
  5. @wanacesh ; sumpah surat tu bukan utk awak.HAHA ..utk kwn lama... =)

    ReplyDelete
  6. @fizanolie ; hehe surat utk akak mesti la surat baek2.. =)

    ReplyDelete
  7. @fad ;x mrah lah,taip entry dgn muka tersenyum..hikhik

    *sumpah bukan utk fad ..hikhik

    ReplyDelete
  8. @jay ; nobody lah...biar je dia.ni last entry anis remind dia.pasni lantak laaa .malas lah nk wat entry gado2 nih,bkn org suka bca pun

    ReplyDelete
  9. surat tu tuk sape la ye....

    ReplyDelete
  10. yups betul tu anis...xbest lah kalau kutuk mengutuk antara blogger ni...kan kite dalam ni nak cari kawan,buat entry yg boleh bg maklumat or buat org tersenyum..Jay tetap sokong blog ekau dgn ekau sekali lah tu..Hidop anis...ngeh ngeh:)

    ReplyDelete
  11. @O'gosh ; biarlah rasia =)

    ReplyDelete
  12. @jay ; wahhh eden bule bukak fan club dh nih..ada penyokong lagi.haha trimas trimas =)

    ReplyDelete
  13. boleh je...bukan den sorang yo yg sokong ekau ni hah...ngeh ngeh:)

    ReplyDelete
  14. uish. ade surat rasmi bagai. hehe. sabar ye syg. manusia manusia.

    ReplyDelete
  15. @jay ; oke den lantik ekau jd pengerusi club oke..hikhik

    ReplyDelete
  16. @cik nath ; tu baru surat rasmi,nnti nk wat surat layang plak .haha

    ReplyDelete
  17. terbaek!!! haha.. harus dapat A1 ni....

    ReplyDelete
  18. umang aih..ekau bori laie den jadi ketuo..dah lah kek opis ni den ketuo...umang aih..poning kepalo den ni hah???panadol panadol....tulung tulung..kih kih..
    (nak lari lah tu)..:P

    ReplyDelete
  19. @sakella ; haha tp spm dpat A2 ja bm..huuu

    ReplyDelete
  20. @jay ; hukhuk..tebatuk2 aih aden baco bahaso nogori ekau nih..den ckp utaqa agak2 ekau paham dak ? haha

    ReplyDelete
  21. harap den paham lah..ngeh ngeh..tapi den nak tanyo kek ekau satu ni..ekau pandai ko cakap utaqa ni???ngeh ngeh..:)

    ReplyDelete
  22. permohonan anda ditolak...rujuk halaman 2...sila pastikan alasan anda kukuh sekukuh kukuh nya..rayuan dan surat layan tidak dilayan....

    sekian...yg menjalankan tugas...


    bong,
    *cetakan komputer, xyah nk tndatgan...

    ReplyDelete
  23. pergh..siap ada surat rasmi..hee...

    ReplyDelete
  24. @jay ;ya allah..hang xtau ka cek oqang penang ? awat plak x qeti ckp utaqa..haehhh

    ReplyDelete
  25. @matjeng ; muahahahahahahahha mu gila !!!!

    ReplyDelete
  26. @tengku puteri ; nnti kalo xpham bhasa jgak ,anis nk wat surat berantai plak.hahah

    ReplyDelete
  27. @dhiah ; hikhik ..sekali sekala =p

    ReplyDelete
  28. ya kah??awat cheq x habaq awal awal..mana lah nak tau..ngeh ngeh...:)

    ReplyDelete
  29. @jay ; ni dok habaq dh ni..muka xdak muka anak mami ka ? haha

    ReplyDelete
  30. adalah sikit.hehe.tapi cek tgok hang xbrape nak nampak muka anak mami.hehe.rupanye hang ni anak mami penang.:-D

    ReplyDelete
  31. ahahaha. terbaekk bohh!! kasi pukoii!!

    ReplyDelete
  32. @jay ; alaaa xdak muka anak mami ka..hukhuk hidung x mancung la nih

    ReplyDelete
  33. @Nub ; dok tengah pukui nih ..haha

    ReplyDelete
  34. mancung aeh.sapo kata hidung hang x mancung.cek nak tanya ni.hang penang kat mana?
    ngeh ngeh.;-)

    ReplyDelete
  35. tudiaaa marah sungguh.. apa lagi, report polis ar. haha
    =) rilex2.. kita minum dulu

    ReplyDelete
  36. Huhuhuuuu ,, cool .. :)

    ReplyDelete
  37. @jay ; haha dan2 mancung ..cek penang kt seberang =)

    ReplyDelete
  38. @aiman ;dak eh....xmrah eh...hehe

    ReplyDelete
  39. @bhaihai ; huuu hot la nih..

    ReplyDelete
  40. seberang perai lah ye?he.boleh lah bawa Jay g mkn pesemboq ni?hehe

    ReplyDelete
  41. hoho, anis :) comel betul buat surat rasmi macam ni ^_^

    sabar dengan orang yang stalk kamu tu ^_^ dia nak sangat tahu ttg kamu tu..

    ReplyDelete
  42. untuk sapa surat ini anis?

    ReplyDelete
  43. jay ; bkn pasemboq ja,nasi kandaq pun buleee =p

    ReplyDelete
  44. khairunnisa ; hikhik ,anis tgh sabar la nih =)

    ReplyDelete
  45. @afiq ; rasia la..heheh

    ReplyDelete
  46. wow..ni yg best ramai kawanni..ngeh ngeh...nanti hang blanja cek bila cek mai penang k...ngeh ngeh:)

    ReplyDelete
  47. bule ja cek oii,cek lanja hg bayaq.hahah

    ReplyDelete
  48. adoiyai..hehehe..cek orait je..no problem......ngeh ngeh..

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^