sumpah aku tak paham dengan bloggers ari ni =.=

semalam aku tak update pun belog kan 
yala sebab dah berazam 
nk kurang kan online..lebihkan keja ..
uwwekkk =.=
banyak keja kt opis x siap sebenaqnyaa
tapi bw tetap bw...

pagi2 lagi dah sebok nak isi SPA la ,JOB MALAYSIA la
demi masa depan kot2 bos buang aku ka kan
sebab asek online ja... T__T 

baru nak isi tengok2 in MALAY version 
aku ni konon PAHAM la sgt ENGLISH ni kan 
sbb dah terbiasa isi form dalam english version ..
then tukar la kat translate atas tu (aku guna google chrome)
biasa lah kan,LOADING lambat sgt 
aku curik2 la bw belogkawan2..

aku pun baca lah entry dgn penuh semangat
walaweyhh speaking ..
tapi aku pelik ,awat english dia terok gila   !  
wahh sempat lg nk kutuk tu  (macam english aku oke sgt kan )
tapi sumpah x paham weyh
aku dah try ketuk2 hentuk2 kepala kat dinding
siap campor rojak gado2 somtam semua ada la.
then aku x komen .pegi lagi belog org laen plak.
adehh sama jugak bahasa dia.dan pegi lagi yg seterusnya.
pun...sama.
aku dah start curiga dgn semua org.ada activiti baru ka yg aku
tak tau ?baru semalam kot aku x online.

-
-
-
maaf lah aku memang SLOW.
wuuuu baru aku tepandang kat atas tu tadi aku tukar english version. 
T___T 
wuu wuuu uwwaaaa meh la tampar aku sorang2.
tepaksa la aku pegi balek ke belog2 yag td tu utk baca semula
entry tuh dan bule la aku comment2 ..

p/s : malu aku ari ni ,rasa macam nk dudok bawah meja xmo kuaq =.=

33 comments:

  1. comel la awak ni!ahhaha klaka..:P

    ReplyDelete
  2. haha..biasalah tu anis..kadang2 Jay pun tersalah juga..sama mcam anis lah tiba2 bahasa yg x paham rupanya kat atas tu tertuka r bahasa sepanyol..hahaha

    ReplyDelete
  3. hahaha..lawak la anis... =)

    ReplyDelete
  4. HAHA. ni kes tak tukar google translate la tu :p kompem ayat kua berterabur kan?? :p patut tak faham ;)

    ReplyDelete
  5. @hazrina ; awak lagi comey =p hikhik

    ReplyDelete
  6. @jay ; haha kalo bahasa sepanyol mao guling2 kt lantai la jwbnya..

    ReplyDelete
  7. @tengku puteri ; hikhik malu100x

    ReplyDelete
  8. @farah ; wuuu baru guna ja google chrome.jd cmni..malu nyaaa

    ReplyDelete
  9. Ahakkkksssssss... Apalah anis ni. Hihihihi. Malu 2x

    ReplyDelete
  10. Ahakkkksssssss... Apalah anis ni. Hihihihi. Malu 2x

    ReplyDelete
  11. betul tu..Jay ni bukan faham pun bahasa sepanyol..yg Jay tau porkey..hahahahaitupun maksud dia x tau juga..kih kih:)

    ReplyDelete
  12. agegege :D haha nextime kene makan belacan bnyk2 kot..erk apesal?? err ntah..erkk lagi.

    ReplyDelete
  13. hahaha..kelakar la aniswany ni..
    nk gelak lg la..muahahahha..:D

    ReplyDelete
  14. hahaha..ingatkan betul.sabo jela.

    ReplyDelete
  15. @fizanolie ; shhh jgn cita kt org k.ahhaha

    ReplyDelete
  16. @jay ; hahaha porkey...suka tgk cita rosalinda la tu =p

    ReplyDelete
  17. @neslo ; wuuu tamau.nnti resdung =p

    ReplyDelete
  18. @shahrihan ; huuu malu100x

    ReplyDelete
  19. @fad ; siap dok mengenang nasib td.ingt anis dh x reti english smpai xpaham lgsg.hahah

    ReplyDelete
  20. cet bed...arap bulu mata ja pnjg... (*_*)

    ReplyDelete
  21. @bong ; apa kena mengena ! hishhhh tampar kang

    ReplyDelete
  22. hahahaha...mara kew? bed, moh la speaking...bed kn suke speakin..wakaka

    ReplyDelete
  23. hehehehehe ape la anis ni hehehe

    ReplyDelete
  24. @dhiah ; hukhuk maluuuuu

    ReplyDelete
  25. haha kelakar la anis ni...hahahahahahaha...eisyh pnjangnya haha fiq..hehe.

    ReplyDelete
  26. @afiq ; syoq eh gelak kt org..wuuu malu2...

    ReplyDelete
  27. hehe..okey2..sori..ala tak perlu malu lagi dah..semua orang dah taw..belajar dari kesilapan ya.

    ReplyDelete
  28. haha!,,klaka la nis ni,,kiter pnyer blog dlu pun ckp omputih,,konon nk blatih speaking la,,skali ambik ko xde org komen pon sbb depa x phm bhasa aku tunggng lggng kut,,hihi,,cintailah bahasa kita =)

    ReplyDelete
  29. hahahaha... klaka la anis ni.. boleh plak jadi cm 2...

    ReplyDelete
  30. @afiq ;hikhik yea2 tgh blaja dr kesilapan la nih =p

    ReplyDelete
  31. @wanacesh ; kita ckp org bule paham lg kot,tp translet tu ta bule paham ouh....haha

    ReplyDelete
  32. adehhh... lagu tu pun ada ka? hahah

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^