*sambungan hehehe suka nya

atas pemintaan ramai ,ewahhh ...
tepaksa la aku habis kan kesah di bawah =.=
actually memang tamo cita pun
saja nak luah perasaan sket,saja nak bagi hampa2 tetanya
pastu wat muka pelik pastu mula la nak pikir yang bukan2
haipp !! tamo tamo =.=
-
-
tamo cita tapi ada orang cakap "ni mesti pasal laki kan"
weyh....manada =.=
oke la oke laa...
aku cita...bukak mata luas luas mcm ni @__@
-
-
pada suatu hari ,ada sorang minah nih
dia nak apply something lah kan 
last date pun dh dekat sangat,tapi still sempat la
dia pun wat lah keja dengan kelam kabut nyaa
dah settle suma,tros la ke pejabat pos dengan kelajuan 120km/j
dalam otak tengah ingat nak wat kiriman wang pos sekali
and tu lah benda paling wajib sekali kalo nak apply that thing 
dah settle semua,siap beli pos express konon nak lagi cepat sampai lah kan
dia pun dengan bangga dan kembang2 hidung masukkan tros 
sampul surat tu dalam peti pos tuh 
siap cakap ALHAMDULILLAH..settle jugak akhirnya 

dah ondaway balek,baru dia tingat,
dia xbeli pun wang pos tu T__T

how come depa nak proses surat tu ??
without u MONEY !!
uwwaaaaaaaaa T___T uwwaaaaaaaaa
rasa macam tamo kawan dgn diri sniri =.=


budak ni la =.= kenal dia tak ? jangan kawan ngn dia !



p/s:mmg sronok buat keja BODDOHH kan??

38 comments:

  1. adui...kesian nyer.....

    ReplyDelete
  2. @nikaviolet ; sadis kan crita nih =.=

    ReplyDelete
  3. hahaha..shaydu je cite..
    nape dy lupe..
    mkn semut byk sgt haha

    ReplyDelete
  4. @far8 ; huuu maybe ar..mkn semut byk sgtt =p

    ReplyDelete
  5. bed...len kali buh duet syiling la sng...xlupe....kn3

    ReplyDelete
  6. @bong ; uwwaaaa T__T ngah sedih niii

    ReplyDelete
  7. hahaha...bed...xley nk tulun...tulun bg cdgn je la....jgn ngs udah bed...doa je agar2 sape yg trime surat 2 xtau pom ad wang pos ke x....hahaha...

    ReplyDelete
  8. hahaha,,serooooonooook sangat kan,,hehe,,tu bukan keje bodohla cik anis,,tapi u tu kelam kabut sgt,,mesti tomei jer,,dh pakai comel2 gini,kelam kbut plk,,hehehe,,

    ReplyDelete
  9. @bong ; alaaa diorg dpat surat tu mesti cri wang pos dulu,yg len tolak tepi tros =.=

    ReplyDelete
  10. @wanacesh ;mmg kelam kabut.suma kwn2 ckp cmtu.tomey dh x lagi bemakna ..huhuuhuu

    ReplyDelete
  11. Haippp! kenapa boleh jadi macam tu dear... mesti otak tengah dok pikiq bendo lain ni... hehehe

    ReplyDelete
  12. HAHAHA....(mampu gelak je)..lucu gile kamu ni...

    ReplyDelete
  13. @fizanolie ; uwwaaa mmg mcm ni kot dri kecik.CARELESSS !

    ReplyDelete
  14. @entoycairo ; huuu sedih2...

    ReplyDelete
  15. hai ANIS......




    lawak n comel..camne leh lupe..^^

    ReplyDelete
  16. adeih...kesiannya~,~..
    payah betul! x pe2..next time jadikan pengajaran^^

    ReplyDelete
  17. laa,dearr,..awat bley trlupe tuu,.huhu,.siannye,.dh tu cmne?,.sabo je la ye,.

    ReplyDelete
  18. ohh cam gitu rupanya cite sebenarnya..kesian anis..takpe2..belajar dari kesilapan..ok.

    ReplyDelete
  19. haha..seb baik smpul surat tu dia ingat nk beli

    ReplyDelete
  20. @erra kyra ; haii erra =)

    hikhik =p

    ReplyDelete
  21. @puteri ; hukhuk tu lah,mmg betol2 amek pngajaran nih

    ReplyDelete
  22. @CN ; anis try wat online ,ntah time ke x...sabo je la =(

    ReplyDelete
  23. @afiq ; hukhuk yela ..bljar dr kesilapan la ni

    ReplyDelete
  24. @nub ; adoii gelak kt kita plak ..hukhuk

    ReplyDelete
  25. @ibnubapa ; sampul ja ingt,klo xingt cmna nk pos T__T

    ReplyDelete
  26. cek..awat boleh lupa wang pos tu????heehehe..:)

    ReplyDelete
  27. hai...salam kenal ^__^ nice blog...suka baca entry kat sini...

    ReplyDelete
  28. @blogtilldrop ; ntah ler ...tawakal je la =.=

    ReplyDelete
  29. jay ; cek pun xtau la... =.= hukhuk mkn semut byk sgt kot

    ReplyDelete
  30. @cik izan ; hey dear ,thanx ^_-

    ReplyDelete
  31. hehe sumtimes things happen.. :D

    ReplyDelete
  32. hehehe...saba jela anis.buat penat je.

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^