maaf lah ,bukan niat aku nak menipu =.=

aku tak da niat nak tipu semua orang 

aku pun tak tawu benda ni nak jadi =.=

sumpah tak T__T

tolong lah pecaya *pelissss

hukum lah aku ,aku rela =)

semalam aku ada update CITA NIH 

tapi ari ni aku dah on9 ?

actually lappy aku dah oke =)

and......kemarin jugak aku settle kan prob BEROKBENG 

hikhik

so jangan lah rendu rendu aku lagi ,

jom BW sampai pengsan !! 

p/s : agak excited & chiwi semalam on9 sampai pukul 3 ! haha

11 comments:

  1. hehe. tak la.. ini bukan isu menipu la anis.. ingat ke tak dpt on9 kan. skali, ade rezeki nak on9 lagi :) jom bw smpai pengsan :)

    ReplyDelete
  2. hehehee... Tulus nya hati. Dont worry dear. Its ok. Hahaha. Lucu lah anis ni. Kita pun tak dapat nak jangka kan apa yang berlaku. Yang penting kita tahu apa yang kita buat. Akak tak nak maafkan Anis. Heeeeeeeeee.. Kecuali Anis update blog... Heee. Berapa hari tak baca entri Anis nih!

    ReplyDelete
  3. @soffea ; hikhik tertipu namanya nih.jOm bw !!

    ReplyDelete
  4. @akak fizanolie ; hikhik alaa nak kna update jugak la ni eh..insyallah tiap2 ari anis update =)

    ReplyDelete
  5. lawak la..BW sampai pengsan xbley blah tu..

    ReplyDelete
  6. bed wat terokkkkkkkk...ingatkan apadiaaaa...ish ish.ishhhhh...

    ReplyDelete
  7. @ousna ; dh pengsan td.hikhik bw sampai tetido =p

    ReplyDelete
  8. @vee ; haha saja wat terok =p

    ReplyDelete
  9. haha ! standard lah.. ceq hari2 online sampai subuh..huhu

    ReplyDelete
  10. @saya bukan tomato ; amboi cek...x ngntok ka on9 sampai subuh =p

    ReplyDelete
  11. ok la tu kalau sume problem da settle.tak tipu pon.

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^