im sorry =.= yuckk

hari ni hari sabtu.hari ni kena keja.hari ni xdak mood nak keja.

semalam tengok MAHARAJA LAWAK ? *tiba-tiba plak

benci aku dengan juri.ada hak tapi tutup mata

aku macam nak bunuh diri tengok AMIR wat lawak =.=

tebelit urat perut tunggu lawak dia nak abes

aku cuma nak tengok muka2 pengundi dia

ples show urself =.=

R2 peserta feveret aku ,yalaaa nak cakap aku tak undi la tuh

aku undi oke.tapi nak camna pengundi IM SORRY lagi manyak =.=

p/ : rasa macam nak tukar header ngn layout =.= agak2 oke x 

32 comments:

  1. ieee mmg tak suke dgn amir ngok tu,

    ReplyDelete
  2. sama la kita anis..benci tengok amir tu..dah la lawak dia tak best..sampai R2 lak yang terkeluar..R2 yang lebih dari baik dari amir tu.

    ReplyDelete
  3. tak tau kenape amir tu tak kluar kluar lagi....

    ReplyDelete
  4. betul betul dah la tak best amir tu eeee menyampah an dah tak lawak.

    ReplyDelete
  5. tu la pasal.. sape la dok undi die tu. please lah.. buat malu je die tu. huhu. muka tebal betul. haha.

    ReplyDelete
  6. @fara ; kita bako dia jom !

    ReplyDelete
  7. @afiq ; uwwaaaa T___T nak R2...

    ReplyDelete
  8. @azza ; hmmm ntah la.menyampah dah ni =.=

    ReplyDelete
  9. @dhiah ; kita bako je dia

    ReplyDelete
  10. @soffea ; dia undi diri sniri kot =(

    ReplyDelete
  11. boooooo...bed tiru nk tkr style

    ReplyDelete
  12. xpernah tgk maharaja lawak tu,.hehe,.best ek?,.

    ReplyDelete
  13. kite tak tgk maharaja lawak ni. tp tgk kat fb ramai booo amir. sbb amir tu maybe org kelantan kot. org kelantan kan selalu sokong org depa je. hehe.

    ReplyDelete
  14. idea raja lawak sebagai pentas peminat .. hehe . xleh nak cakap pape la kan .. undi pukal 20 ...

    ReplyDelete
  15. @matjeng ; wekkk suka ati ar......

    ReplyDelete
  16. @CN ; xpena tgk eh...best la.tp ada gak lawak xbest ..heee

    ReplyDelete
  17. @Cik Natrah ; tu lah pasai..org kelantan nih kaya2...sedara mara dia kot dok undi

    ReplyDelete
  18. @uncle shaq ; pengundi amir undi dia 20 je kot...

    ReplyDelete
  19. bengangnya R2 keluar!
    tukar la header dengan layout, mesti lawa gila

    ReplyDelete
  20. anis trigger manusia untuk mnyumpah amir...ahahah...manusia2...

    ReplyDelete
  21. x tgk pon mhrjer lawak tu,huhu,,header dah lawa la anis tpi nk tuka layout bolehla pasal blog girls biasa kalerful,tpi anis punyer blck white jer,hihi

    ReplyDelete
  22. Dulu x tgk sgt, lately layan gak Raja Lawak ni.. ye la blh ilang kan penat lelah keja..

    ReplyDelete
  23. @a retarded kitty ; mmg bengang + kecewa =.=

    dh tuka ni haaa,lawa x ? hihi

    ReplyDelete
  24. @roy ; ada apa x puas ati ??

    ReplyDelete
  25. wanacesh ; see i dh tuka layout =) thnx for the comment

    ReplyDelete
  26. @eadzi ; nk hiburkan ati ,bule layan =)

    ReplyDelete
  27. fad takde astro.so takleh tengok :(

    ReplyDelete
  28. ceq 'sayang' sgt kat amir.. heh
    amir.. amir..
    r2 yg best pon terkeluaq. sedih

    ReplyDelete
  29. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^