here are the reason

aku dah kembali
maaf agak lama menghilang
maaf ?? bajet orang tunggu la hang nk update belOg ? puuuiiii
then what for "MAAF" tuh
abaikan,telalu lama tak ber belog,system saraf mungkin dah di jangkiti virus
sama seperti FESBUK aku yang prob hari ni =.=
gelabah tak hengat just becos my acc fesbuk tak bule bukak !!
homaigod homaigod homaigod ! but alhamdulillah ,tadi dh bule =))
oke stop bout this annoying things ^_-
let say bout aku yang telalu busy
pless pecaya,pless jgn nk buat muka muncung2 mulut =.= aku nampak
tah mimpi apa bOs aku bg keja yang even dua taun buat pun xkan abes
sabtu ahad aku keja macam matbOo gila *tolg jgn tnya sapa dia,aku pun xkenal
ahad aku abes mcm tu ja depan lappy dari pagi sampai tengah malam =.=
dating ? outing ?  aku tepaksa tOlak =.-
penat tawu enggak ???
oke enuf.sebelom aku cakap bahasa nepal ,better got.to.go

p/s : rendu kamu kamu kamu kamu ,eh bukan kamu la stalker =) perasan je tau !

26 comments:

  1. rugi jg stalker....k xjd da...rindu yep.....hahahahaha (-_-)

    bed...bos bg keje kes duk bloggin je kot....hahhaa...kene denda..wakaka..pdan muke...hekhek

    ReplyDelete
  2. hehe...miss u too darl... :)

    ReplyDelete
  3. @bong ; tuka nama plak.ceh.manada pun.bos jeles tu. =.=

    ReplyDelete
  4. @misdija ; imy more =)

    ReplyDelete
  5. @oreo ; huuu dun worry ..hope bukan u lah =p

    ReplyDelete
  6. eh ape lak takde orang tunggu entri terbaru dari anis..fiq sentiasa tunggu entri terbaru dari anis..hihi..ape2 pun jangan malas ya kat tempat kerja tu..hihi.

    ReplyDelete
  7. LEPAS NI RAJIN2 UPDATE YE.BOLEH YAN DATANG HARI2 XD

    ReplyDelete
  8. @oreo hitam ; yela yela,confirm bukan you lah =p

    ReplyDelete
  9. @afiq ; alolooo..sweet je tau.oke2 pasni ari2 insyallah update =) n try rajin2 kan diri yg malas nih.hikhik

    ReplyDelete
  10. @izyan ; insyallah ari2 anis update =)

    ReplyDelete
  11. si oreo tu tang blog aweks cumel je ada muka dia muahahahaha..

    ello adik ;)
    sht ke? rjn2 update k..
    nnt ada org windu..woot woottt

    ReplyDelete
  12. @akak pinky ; oreo mmg cmtu eh,hahah

    insyallah akan update hari2 =)

    ReplyDelete
  13. hah tu la lame betul tak nampak anis kan ! hehe

    ReplyDelete
  14. hahaha 2 tahun siap pun tak siap...
    tu ar tido je tahu haha
    =p
    caye caye angguk2 haha

    ReplyDelete
  15. @dhiah ; anis back ^_-

    ReplyDelete
  16. @Far8 ; huu manada =/ xtido pun

    ReplyDelete
  17. alohh pity youu ~ nevermind , take care ja okehh ? jangan smpai demam sebab kerja sudah ;)

    ReplyDelete
  18. ALAHAIII CIAN AKAK. KITA BAKO
    JE BOSS AKAK TEWW. HEHE

    ReplyDelete
  19. sibuknya akk~.~
    x pe2..keje rajin2, kumpul duit, beli kete n cari husbnd kayo2 sket ek.hahaha

    ReplyDelete
  20. @nadzli ;thanx ,i'll tc myself,insyallah kuat,x demam =)

    ReplyDelete
  21. @nisaadnan ; huuu nk bako plak eh,ganas betol..haha

    ReplyDelete
  22. @puteri ; haha tu lah,keja nk carik duit byk2 lah ni =p

    ReplyDelete
  23. xpe,bizi bos suruh,xpe,..sbb duit massyukkkkkk beb,.ngeh3,..blanje2 cepat,CN punyer besday,.hehe,.


    thanks wish,.

    ReplyDelete
  24. @CN ; gaji xmsyuk lg la CN..hehe anis bg adiah kaseh syg eh ...

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^