Few things i Hated

1. Bangun Awal Pagi =.=
--> mencik mencik ! ta suka bgn awal awal pagi.liat sangat =.=  
 time skola slalu kena tulis nama dgn prefect now dah keja ,punch card slalu merah =.=

2. Cakap banyak kali =.=
--> dah cakap,tapi still tanya2.confirm aku tak kan ulang.kalo tanya jgak,aku angin ! 
 tak pecaya ? try tengok 

3. Hot tempered 
--> tengok muka pun tau,aku panas baran.tapi xdak la sampai maki2..kalo aku marah bule nampak clearly through my lion face =.= seriusly aku tak suka ,kdg2 xley control ..
 tp aku cepat cool oke .pless jgn takot dgn aku *ada ke org takot ? 

4. i cant smile
--> aku susa sgt nak senyum.dunt know why....mencik betol ! then ramai la yg ckp aku sombong  aku garang.haehhh =.= muka cari gado ,what can i do 

5. Kena prank 
--> pless.aku benci kena prank.dgn sapa2 pun lah.thats why aku tak suka tgk bang bang boom  & dengar panggilan hangit.kesian oke.aku pena kena prank sekali.bagi aku sket pun x lawak
 bila tgk org gelak gelak.putus sahabat.but that doesnt mean aku ni org yg serius. aku hepi go lucky oke ! 

weyh ,enuf la kot.kalo bagi aku list sampai lusa pun x abes.nampak mcm aku tak suka apa2 plak kan.
nampak mcm complicated plak aku nih kan.but reality nya aku ni simple ja ^_- 
yang penting kita enjOy ... *sekali sekala berangan mcm NORA DANISH kena sunburn ,x salah kan =.=

35 comments:

  1. wow.bnyaknye hang xsuke.xpe cek tetap syg kat hang.hehe.cek tak takut hang marah sebab cek tau,hang mesti senyum bila hang baca komen cek.betui ka?hehe.cek sayang kat hang.:)

    ReplyDelete
  2. heehehehe betul tu same lah kite benci sume dkt atas tu haha

    ReplyDelete
  3. @jay ; wauuu..bebunga2 komen hang kt cek na..rasa mcm nk terbang ja..hahah

    ReplyDelete
  4. @dhiah ; eh2..sama la kita ...haha

    ReplyDelete
  5. yakah?tapi tang mana ada bunga dalam komen cek?hehe

    ReplyDelete
  6. @jay ; haha byk soal plak eh..imagine dh la bunga tuh.hahaha

    ReplyDelete
  7. ok.cek imagine tgh bagi bunga kat hang kat tepi pantai.hehe.hah kan betu hang senyum baca komen cek.he:)

    ReplyDelete
  8. ur eyes nmpk yg akk ni garang! hehehe.
    cccooolll.chill! sy skarg ni pun cepat hot!

    ReplyDelete
  9. kalau menci bangun awal pagi..ade solat subuh tak sbelum tu..hehe..nampaknya kita berbeza la anis..fiq suka dan senang senyum kat orang..anis lak susa nak senyum..hihi.

    ReplyDelete
  10. ad lg 2 bed...pasl b*** m***...hahaha......xmo la ckp..t kne prank ngn bed..haru biru idup

    ReplyDelete
  11. ad lg 2 bed...pasl b*** m***...hahaha......xmo la ckp..t kne prank ngn bed..haru biru idup

    ReplyDelete
  12. @nis ; alaa..kna ignore ke...

    ReplyDelete
  13. @puteri ; tu lah,dh ramai ckp cmtu.kna pkai rayban lah cmni =p

    ReplyDelete
  14. @fiq ; solat subuh kna bgn,kalo x kna rotan ngn mak =p pastu smbung tidi blk...hihi psl senyum tuh ,mmg xleh tlg la..haha

    ReplyDelete
  15. @matjeng ; mu dh kena tibai ngn bed ka ?meh cni meh

    ReplyDelete
  16. Morning...hang apa khabar hari ni???sihat??ehehehe..salam pagi jumaat...semoga diberkati allah..

    ReplyDelete
  17. buat prank seronok. hahahaha

    ReplyDelete
  18. yang no 4 sama skli ngan ssya...

    ReplyDelete
  19. @jay ; mOning =) sehat..keja manyak uh kt opis T__T may god bless us today =)

    ReplyDelete
  20. @nub ; hang memang..tgk muka pun tau dah.kaki buli..hahaha

    ReplyDelete
  21. @kertas wana ku ; sama eh,pasni kalo tejumpa tepi jalan xsenyum tuh pham2 la..hihi

    ReplyDelete
  22. me hate hot tempered person...:D

    ReplyDelete
  23. fad paling pantang kalau kena cakap banyak kali.

    ReplyDelete
  24. bed prank bed...bulu mata...kasi lentik ckit...hahaha...syik bulu mata..xabis2...xde modal bed...

    ReplyDelete
  25. hot tempered tu ade mcm hulk x? ade tuka2 kaler x? kalo hulk hijau, org pompuan pinky la kan..seram.. =.="

    ReplyDelete
  26. peh peh..takut dah aku
    nk komen sikit..
    kau susah nk senyum lakkk..
    pic tu senyum nmpk gigi siap haha

    ReplyDelete
  27. salam ziarah....

    terjah blog ne kejap...

    comeiinya kamu...;-)

    ReplyDelete
  28. @nadhirah ; alaa jgn la hate i =p

    ReplyDelete
  29. @fad ; huuu sama la kita ^_-

    ReplyDelete
  30. @matjeng ; dok tau dh mu tuuu...xde modal sokmo

    ReplyDelete
  31. @syafiq ; hahaha hulk pinky,comey kott

    ReplyDelete
  32. @far8 ; pic tu dusta belaka...hahaha

    ReplyDelete
  33. honeybunny ; thanx dear =)

    ReplyDelete
  34. pasai apa lama xmuncul?cek dh rindu kar hang tau.:)

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^