dear GOD ,pelis forgive me T__T

assalammualaikum =)

mOrning peeps ,
still morning rite 
for this time la 
nanti publish ntah pukul brapa =p
-
-
lately i always had a bad dream =.=
not really bad la
 and not that sooo creepy 
but damm creepy =.= 
*apa aku merepek nih 

okey

more to DUNIA NAK KIAMAT =.=

OMG..

ya Allah 
forgive me for my past 
i've  done so many things
i've create a lot of sin 
and now 
i'll try to be someone better
peliss gimme strenght n guide me




okey stop speaking london
grammar pun huru hara =.=
bOo aku diam diam k
yeah i know ta payah nak kutuk2 sangat k =p

p/s : aku tak layak untuk syurgamu ,
namun aku tak sanggup ke neraka mu T__T

25 comments:

  1. aminnnnn... akak aminkan doa yer... yg lain2 tak berkenaan tu idak ler aminkan... salam kenal...

    ReplyDelete
  2. insyaallah allah akan memberi sinar hidayahnya kepada hamba-hambanya yg ikhlas utk kembali ke jalannya..

    ReplyDelete
  3. insyaallah allah akan memberi sinar hidayahnya kepada hamba-hambanya yg ikhlas utk kembali ke jalannya..

    ReplyDelete
  4. anis..sis dtg nak hugs kamu..
    abaikan mereka2 yg mengata tu k..
    jnji kamu tau apa yg kamu buat tak melanggar akidah..

    chill girl ;)

    ReplyDelete
  5. @deeya ; thanx akak =) salam kenal too =)

    ReplyDelete
  6. @jay ; amin...thanx for that =)

    ReplyDelete
  7. @akak pinky ; try nak tenangkan diri nih =) thanx akak <3 abaikan apa org kata ,life must go on ..bear hugs !!

    ReplyDelete
  8. Apa2 pun dear, siapa2 di dunia ini tidak berhak menilai kita. Hanya Allah yang berhak. Abaikan apa org kata. Yang penting kita tahu apa yang kita buat. Pilihan ada ditangan kita. Tinggal hanya kita yang memilih utk buat yang terbaik. Namun, pastikan pilihan kita itu membawa kepada kebaikan... Akak sentiasa ada untuk memberi sokongan pada Anis =)

    ReplyDelete
  9. @fizanolie ; thanx akak ...teharu sgt ada kaka2 yg baek hati nih =)
    yeah,Allah knows best for us =) still harap anis bule tros berubah ..

    ReplyDelete
  10. fiq percaya anis bole brubah..pdulikan orang2 yang mengata anis tu..ALLAH S.W.T akan memaafkan orang yang benar2 ikhlas memohon keampunan ketas kesalahan dan dosa yang dia buat..percayalah ya anis.

    ReplyDelete
  11. insyallah anis...
    Allah SWT akan terima semua taubat umatnya!

    ReplyDelete
  12. @afiq ; thanx afiq...sgt memerlukan sokongan sahabat wat masa skang =)

    ReplyDelete
  13. @mas ; insyallah =) thanx dear

    ReplyDelete
  14. @syakella ; amin...thanx sayunk =)

    ReplyDelete
  15. salam..ai anis thank's sudi jd kwn wawa..i follow u back...cantek pic header...stylo...i like!...salam kenal2 n slamat berblogging : )

    ReplyDelete
  16. asik sdih je dear CN ni,.nape?,.xpe,solat hajat,doa bnyk2 ape yg anis nak k,.tke cre,.

    ReplyDelete
  17. @hai wawa =) thanx dear ..keepintouch

    ReplyDelete
  18. @CN ; nmpak asek sedey je eh ..ok2,tanak sedey2 dh..hee thanx dear <3

    ReplyDelete
  19. layak? or tak layak, itu hnya yang SATU tentukannya..

    namun demikian, kamu berhak menginginkan yg terbaik utk diri kamu di akhirat kelak, dengan amal2 yang sebaiknya..

    nway, cantik gambar perempuan bertudung tu.. sejuk je tgk.. x)~

    ReplyDelete
  20. @zro thinker ; finally =) mmg tggu komen dari kamu ..nyway thanx for ur advice =)

    ReplyDelete
  21. chill dear

    hey,

    everything gonna be okay

    :)

    trust me.

    ReplyDelete
  22. @anisa ; hey,xley nk chill la dear bila pkir dosa yg menimbun nih..huuuu

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^