cik anis nak pegi DATING !

muka cover ,tak bulebelah

eceh...malu plak nak bagitau =.=

cik anis nak p DATING satg..

tudiaa ,punya nak habaq dating sampai huruf besar tuh

hihi jangan jeles haa...

saja update ,bukan nk bgtau sangat pun bab dating ni haaa ...

esok kan AHAD ,so cuti lah kan

tak dapat nak update belog classic nih

ISNIN maybe hari paling BUSY aku kat Opis.

sO ,korang2 jangan lah rendu aku lebih2 sangat..

hikhik

tak rendu ?? oke fine =.=

tapi aku tetap rendu korang ..

tengok ,baek kan hati cik anis ..

ngeh ngeh ngeh

p/s : psssst...that outfit for today ,camna2 ? oke tak ?cantek tak nak dating nih ?? =D

28 comments:

  1. sangat seswai dh tuhh utk dating..!
    ;D

    ReplyDelete
  2. wow! pegi dating..
    so, sweet..hehe

    ReplyDelete
  3. aww dating. meh nak jadi penganggu meh. haha

    ReplyDelete
  4. @mie kickdefella ; hikhik,malu la i ;p

    ReplyDelete
  5. @rahmad ; nnti kita dua org plak eh..hikhik

    ReplyDelete
  6. @lisa ; alaaa jgn la,setan dh la jd pengganggu ..hikhik

    ReplyDelete
  7. cantiknyaaa . hihi :))

    ReplyDelete
  8. nak ikut

    =)

    lawa !!
    =)

    ReplyDelete
  9. wahhh anis pegi dating..ape2 pun jaga pergaulan ya bila dating tu..haha.

    ReplyDelete
  10. Amboi... Manisnya cik adik kita ni, berseri-seri muka nak p dating no... Hehehe.

    ReplyDelete
  11. bed...x...sesuai ngn bulu mata 2....hekhek

    ReplyDelete
  12. i like ur header punye picture. cantek..

    ReplyDelete
  13. @wani ; wani laaagi cantek ;)

    ReplyDelete
  14. @nisa ; nisa laaagi cute ;)

    ReplyDelete
  15. @afiq ; bule pandang2 jgn pegang2 =D

    ReplyDelete
  16. @fizanolie ; beseri eh ,hikhik..malu laa =D

    ReplyDelete
  17. @bong ; jeles !! wekk

    ReplyDelete
  18. @zaza ; thanx dear ;)

    ReplyDelete
  19. yes i jeles...jeles ngn bulu mata...pnjm...nk pikat awek...haaha

    ReplyDelete
  20. @bong ; wekkk,nnti bapok yg minat plak =D

    ReplyDelete
  21. wah3,..dating xngajak!,.hoho,.dating xsyok la ajk mmber,.wuwu,.how's ur date?,.kih3,.

    ReplyDelete
  22. @Cn,nnti kita dating 2 org eh..hee my date ? perfect ! hihi

    ReplyDelete
  23. kalau die da sayang,kita pakai apa-apa mesti da cantik bagi die.

    ReplyDelete
  24. @fyna ; fyna laagi tomey2 ;)

    ReplyDelete
  25. @storyfromme ; yea2,dia oke ja kalo anis pakai apa pun =)

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^