anis VS mak

dah 20+++ hidup kat muka bumi nih ,
aku still hairan dengan perangai pelik aku .
kadang kadang angin tak kena tempat 
kadang kadang panas baran melampau lampau 
yang paling critical ,sikap sinis yang over

meh sini tengok ::


aku :
camna nak antar makanan nih kat uma tok ? (means xda trnsport )
mak :
p pinjam lori kat paksu 




aku :
mak nampak tak baju anis ?
mak 
try tanya jiran depan umah



aku
banyak nya rebus ikan ,nak wat laksa ka ? (saja tanya )
mak :
xlah ,nak bagi kucen makan =.=


aku :
mak nampak x kunci moto anis ?
mak :
try tutup mata,bukak lubang idung luas2 ,jumpa la 



aku :
banyak nya makanan..sapa punya ?
mak :
orang sebelah punya..




tu lah perbualan aku dengan mak hari hari ..

.peliss jangan tanya dia apa2,xda jawapan yang dapat pun =.=

baru lah aku tau ,mana datang nya perangai aku nih ...


ecehh ,pemes mak anis promote dalam belOg ^__^


p/s : aku pelik ,banyak barang barang aku ada kat jiran jiran aku  =.=

27 comments:

  1. Wah! cantik mak Anis... No wonder lah anak cantik gak. Hehehe. Ada makna tu jawapan mak Anis tu... Hehee, mak akak pun kekadang ada gak berperangai gitu =)

    ReplyDelete
  2. mak mmg cantek ,tp anis xley lawan kecantikan mak ;)
    sama eh mak kita ? hikhik geram ja dpat jawapan cmtuh =.=

    ReplyDelete
  3. ha3,same la dengan mak fad.kalau tanya soalan2 nak cari barang mesti die suroh cari dalam hidung.cis!

    ReplyDelete
  4. @fad ; hikhik ..mmg xkn bgtau la kan...

    ReplyDelete
  5. eh mak kamu still gorjez..
    no wonder anis cntik ;)

    tapi jawapan makcik x menahan ahahaha...

    ReplyDelete
  6. CUN MAK.NAMPAK MUDA.KIRIM SALAM XD

    ReplyDelete
  7. hahaha.. .
    kim salam kat mak balik nt yer... ..

    ReplyDelete
  8. @ihsan ; heee cool tp kdg2 mak hottt =D

    ReplyDelete
  9. @akak pinky ; blushing mak..hikhik
    mak mmg begitu sejak azali =.=

    ReplyDelete
  10. @izyan ; insyallah ;)

    ReplyDelete
  11. @ira ; hikhik insyallah...

    ReplyDelete
  12. cool giler mak akk punya jawapan! lain kali kalau sapa2 tnya sy, sy jwb mcm tu. mcm best jek! hahahahhaha

    ReplyDelete
  13. mak cantik..anak dia pun cantik..haha.

    ReplyDelete
  14. moralnyer..
    cari kunci moto ngan idong ok..
    hahahah bagus2 =P

    ReplyDelete
  15. @puteri ; ahaha cool ke ?sengal je dpat jwpan cmtuh

    ReplyDelete
  16. @afiqazizan ; hikhik blushing *__*

    ReplyDelete
  17. @zro thinker ; =D suka eh wat2 muka cmtuh

    ReplyDelete
  18. @in La ; hikhik cer try tgk..jmpa ke x kunci tuh

    ReplyDelete
  19. @bong ; nape gitu..... =.= hmmm

    ReplyDelete
  20. happening la ur mom~

    ReplyDelete
  21. bahaha..anis ^_^ like your mum lah :)

    ReplyDelete
  22. @khairunnisa ; hikhik =D

    ReplyDelete
  23. Ya Allah..kheja nak gelak ja baca jawapan mak anda..bersahaja ja jawapan dy..jawapan tu memerlukan pemikiran aras tinggi betoi..hi hi hi..

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^