adakah anda merindui saya ? ^_-

assalammualaikum.esok selasa.hari ni tentu lah isnin kan.

macam lama ja tak update belog.ahad kan cuti ,harus lah cuti semuanya ..

malas lah nk tanya ,mesti lah semua rendu aku kan ..uwwekkkk !

perasan tak ? cer tengok belog nih.dah x suram kan ?

pinky gitu...geli i tau .....tapi nak wat camna ,ramai complain belog aku suram =.=

aku tak ceative,but i try my best...jgn la gelak =.=
-
-
ahad lepas ,semalam lah kan 
keluar outing ,but pic xda lagi lah ...
petang pegi lepak lepak tasek =)

see belakang tuh ? ramai giler orang ...


telebih suda senyum tuh ...

tekengkeng je aku =.= maap lah pic blurr ,guna camera enset jew ^_-

p/s : ini je la yang aku wat time cuti..korang ade ?? ewahhh ckp kl der =.=



36 comments:

  1. eh mcm masuk blog org lain je ;)
    sudah tkr laaa~
    pssttt..baju dot2 itu cantik ahaha skali tgk baju daaa..menarik tertarik!

    ReplyDelete
  2. wahwahwahwahh!!,..pinky gituu,.ptot la akk pinky cmment first,.ecehh,.hehe,.comel dear header tuh tp ayt reality is suck tu cm jd xceria la plak,ngan header yg comel tu,.hehe,.err,awl2 lg dh komen,.sori,nk bg pndgn je,.xpe kan?,.eheh,.klu xbley,oke skang,g kutuk blog CN,.haaha,.

    ReplyDelete
  3. @pinky momma ;belog saya dh pinky mcm belog akak pinky .hikhik =p

    ReplyDelete
  4. @cn ; xsesuai eh ..oke2 nnti anis tuka..tu lah kan,mcm samseng plak.tp dh lama guna,mcm trademark je...hikhik

    ReplyDelete
  5. bila 2 kali pandang muka anis nie dh mcm kawan pieka skit..hehe..
    btw nice blog anis.pink2 gitu..:)

    ReplyDelete
  6. @kalo 3 kali pandang mcm mna plak ? heheh thanx pieka comel =)

    ReplyDelete
  7. rindu aniswany banget ! muah3. hihi. btw ur shawl nice la syaangg . :)

    ReplyDelete
  8. Wah! 2 hari tak jenguk sini dah bertukar wajah yer. Heee.

    ReplyDelete
  9. wahh,skali pinky gurly gitu,,,sesuai2 dgn org nyer yg ala-ala ladies out,,hehe,,miss u girl,,blogwalking rajin btull,,update mls plk,, hehe

    ReplyDelete
  10. boooooo....pink....boooo.....hahahaha....wah meriah sgt~~....bed..ingt nk jeles, tp tgk pink down trus nk jeles..wakakaka

    ReplyDelete
  11. wow..berwajah baru..hehehe..of course rindu giler kat ekau..eh maksud den kek blog ekau ni hah..hehehe;)..nice..almost pink...

    ReplyDelete
  12. background blog pink-pink gitu.hari minggu yang lepas saya balik kampung cik abe jumpa bakal mak mertua :)

    ReplyDelete
  13. @cik epal hijau ; wahhh rendu i?missyoumore lah mcm ni ..hikhik

    ReplyDelete
  14. @fizanolie ; tu lah,anis pegi betapa nk cri idea tuka layout =p

    ReplyDelete
  15. @wanacesh ; u ckp soh i jd girlie2..hehe mnada malas update,xdak masa ja...huuu alasan tau =p

    ReplyDelete
  16. @bong ; jeles katakan je la..malu2 plak.haha

    ReplyDelete
  17. @jay ; eh ekau rendu den pun bule jo...hehe

    ReplyDelete
  18. @fad ; jumpa mak mertua ? uwwaaaa jeles nyaaaaaa T_T

    ReplyDelete
  19. oklah den rindu kek ekau lah..sonang cerito..hehehe...wah besenda di topi kolam ekau yo??den minggu lopeh xdo p mano mano..dok umah masak jo..ngeh ngeh;)

    ReplyDelete
  20. hampir hampir tak kenal blog sapa ni ! hehehee

    ReplyDelete
  21. jay ; hikhik ..wahhh rajin yo ekau pandai masak eh...bule wat laki nih.haha

    ReplyDelete
  22. @dhiah ; eh jgn la xkenal...perubahan drastik nih.hihi

    ReplyDelete
  23. ..den boleh masak tapi biaso biaso jo..nak masak cam hotel x dapek den nak buek....hehehe...

    ReplyDelete
  24. WHOAA LOVE PINK COLOR ^^

    WEEKEND GI BALAJO COMPUTER. HEHE

    ReplyDelete
  25. @jay ; oke la tuuu...hotel masak bukan sedap pun =p

    ReplyDelete
  26. @nisa ; hee i loike pink tooo =p

    bagos2 blaja computer,tambahkan ilmu di dada =)

    ReplyDelete
  27. macam biaso jo ekau ni makan kek hotel??camno ekau tahu masakan hotel xsodap ni??hehehe...bila masak sendiri lagi best..buleh masak ikut citarasa sendiri..:)

    ReplyDelete
  28. @jay ;biaso2 kan lah....hihi betol xsedap,sket plak tuh.bek masak kt uma,laaagi terbaek =p

    ReplyDelete
  29. suram tak suram. simple bagi aku plg terbaik. =)

    ReplyDelete
  30. yups botui tu..hehe..yg ponting tu air tgn sendiri..ngeh ngeh..:)

    ReplyDelete
  31. wahhh da wane pink la pulak..tapi fiq tak minat ya warna pink..hehe..ape-ape pun fiq rindu kat anis..haha.

    ReplyDelete
  32. @sogeking kun ; saya juga suka yg simple =)

    ReplyDelete
  33. @jay ; penat la explore potoshop.hehe

    ReplyDelete
  34. @afiq ; hehe anis pun geli gak.x rock la kan..haha missyoumore lah fiq =)

    ReplyDelete
  35. nk kiss anis jgk....errrr...malu~~~~

    weee~~~~

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^