tips kurus !!

kanak kanak comel sekalian,meh share tips untuk kurus dengan cepat :)
orang cakap sharing is caring ...caring betol aku nih ^ ^
aku ni tak kurus x gemok ,sOmetime kurus but everytime chubby ..
-
-
bOsan kan ikot tips diet yang susah2 nih
xmkn nasik,mkn sebelom pkul7,exercise and what so ever lah kan
-
-
aku try perah otak dan keringat pikir tips2 ni untuk you olls ..
sweet kan ^_^
-
-
-
-
1. putus cinta / cinta tak terbalas
confirm susut lah badan tu .xlalu makan,susa hati,frust...try lah.
ramai dah cuba kan,memang berhasil.even aku pun pena try.KURUS gila habaq hang !! HAHA


2. beli produk doctor ROZMEY
agak mahal la,tapi apa la sangat kan..
lagi bagos beli 4set trus..
rm450 kot..
tah kurus ke idak...wat filem 40juta bule ja =D
try minum sampai abes,mana tau kot kot kurus ..hehe


3. makan muntah makan muntah
makan banyak2 pastu muntah ,wat la slalu ..
confirm kurus confirm bulemia,confirm aneroxia
cakap nk kurus kan ? tak cakap pun takmo penyakit @_@


4. amek ice
tau ice ?dadah kot...orang cakap bekesan..orang cakap la..
tapi mahal ..kalo banyak duit try lah amek ice
confirm kurus slim keding
tapi kalo mati ka kena tangkap polis ka
JANGAN CARI AKU ...
aku bagi suggestion ja..muahaha


5. masuk THE BIGGEST LOSER
layan relity show THE BIGGEST LOSER x ?
layan la..best ooo
masuk benda nih confirm kurus
tapi lambat sket ah,bebulan bulan ..tu pun kalo stay dlm show tuh
kalo tersingkir tak dapat nak tolong ah =.=
jangan risau ,sebesar besar manusia pun bule kurus
ni kan pulak setakat gemok 70 80 kg tuh...
kacang ja kot ^_^

-
-
-
fuhhh ,penat la pikiaq tips tips ni nak bagi kat ampa ..
baek kan aku ^_^
try la jangan tak try pulak ..
kurus dapat saket pun dapat jugak :)
ngeh ngeh ngeh

6 comments:

  1. mwahahahahaha..nie giler nmanya!

    ReplyDelete
  2. agagaga try ah ikot tips nih.bekesan kot..

    ReplyDelete
  3. miss aniswany : tengkiu² folo ai...salam pekenalan tau!!! KIP IN TAC...
    tapi nape ek ramai yam share tips nak kurus!!! ai dah kurus!!! koh koh koh
    ada tips gemok x? adehhh~ apa pun nice blog ni...entry baik gak...('',)

    p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
    1.New Entry "WAJAR ATAU TIDAK ???"
    2.New Entry "KENAPA DENGAN HARI INI???"

    ReplyDelete
  4. agagag ,nnti i share tips nk gemok plak okeh !

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^