sapa cakap aku MULUT LASER =.=


tengok..muka innocent nih =.=


sapa berani cakap aku LASER ?

tak baek kot tuduh tuduh ..

dulu ja...now aku dah insaf =.=
-
-
laser aku maybe dari cara aku tegor orang ,

if aku tak suka ,aku teros terang ,

tapi tak da la sampai mengutuk depan depan

aku tak kejam sangat

maybe dari cara aku cakap ,

aku sinis ,aku lebih suka perli dari bercakap

aku cakap macam letak muka nak mintak pelempang orang

oke tu memang salah .

my uncle slalu tego aku time aku tersinis

" anis.......tak baek ckp macam tuu "

"anis.............ish3"

"anis........."geleng2 kepala

aku just sengih..heeeee (lebey kurang mcm kerang busuk)

dulu aku x ambek kesah ,

dari skola rendah kawan2 pena paggil aku MULUT LASER ERA

alaaa yang dulu ada segmen dalam radio ERA.FM tuuu

sampai lah satu hari my bff pena bagitau ,

ada orang tnya dia

"eh,hang bule kwn ngn anis ,tahan ngan dia?

dah la mulut laser =.=
jahat gila.....sedey aku dengar !__! tacing mak tauu

thats why kot aku tak da ramai kawan ,

yang sensetip nih tak bule jadi kawan aku ,

so aku ramai kawan laki ja =.=

but now ,

bila dah kenal dunia

masuk kolej ,keluar kolej

kenal ramai orang ,

baru aku sedar,lagi ramai yang laser dari aku

sampai aku sniri yang laser pun bule tacing

this is what we call " MULUT NERAKA "

so ,moral of the story

aku tak da laser sangat ^__^

eh tak2,moral of the story ,

aku cuba untuk memperbaiki diri aku dari semasa ke semasa

kadang kadang bermulut manis x semestinya hipokrit if niat kita baek ;)

25 comments:

  1. kehkeh....bed mulut laser....bed, pnjam sat...nk tembak sape2 yg kco den....ngeeee.....

    ReplyDelete
  2. @bong ; manada...bed dh insaf skang ..huuuu

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. jangan melazerkan mulut..

    biar mulut kita seperti torchlight..
    biar cerah tapi tak busuk

    ReplyDelete
  5. mulut laser? tipu la tu.. ta nmpak kuar laser pun.. tp tau2 je da mcm terkena.. camner tu? hehehe..

    reformasi.. yes~

    ReplyDelete
  6. insaf da bed ea...alo br nk pnjam bed...kl cm 2 kn cr mulut neraka la...nk wt goreng ayam

    ReplyDelete
  7. diam lebih baik dari cakap. kbai haha

    ReplyDelete
  8. kalau tak suka org buat..kita pun jgn buat..=)

    ok gak sedar..=)

    ReplyDelete
  9. oo,.skang xlaser pon,.hehe,.baik je,.agknye kite same2 laser kn,.haha,.eh!ape aku ckp neh?,.ergghh,.

    ReplyDelete
  10. @azizul ; yea2,saya sedang bljar tidak melaserkan mulut ;p

    ReplyDelete
  11. @zro thinker ; haha mna nk ada kuar laser ..haehh =.=

    ReplyDelete
  12. @bong ; ceh nk goreng ayam jew ? haha

    ReplyDelete
  13. pyka rahmat ; jyeah,then jom kita diam =.= hee

    ReplyDelete
  14. @ujang ; tu lah,now tgh xmo wat la nih.. ;)

    ReplyDelete
  15. @CN ; eh2 ,laser jugak eh CN..meh kita insap rmai2

    ReplyDelete
  16. ahahha...aku pernah kena gk..
    perangai ko sebijik kot mcm aku...

    anyway, aku da lama polow ko..
    sengal jugak blog ko neh..
    :P
    free g r belog aku nan seRab kuRang tUh..

    ReplyDelete
  17. mulut laser..nanti datang la selalu tgk perlawanan bola..le kcau pemain bola sepak dengan sinaran laser dri mulut awk..haha.

    ReplyDelete
  18. @cik oggy ; muahaha sama eh,kita senasib la nokk..orite,akan ku jejak slalu ke belog mu ;p

    ReplyDelete
  19. @afiqazizan ; muaha ke situ plak eh ,tapi x minat bola la.den xley tolong lah.haha

    ReplyDelete
  20. @osu ; tiba tiba ..hahaha gila hg nih

    ReplyDelete
  21. SAPA CAKAP MULUT DIA LASER ? MEYH NAK ALSER BALIK MEYH :D

    ReplyDelete
  22. @izyan ; hehe tu lah kan..sket punya baek nii...

    ReplyDelete
  23. teeeeeeeeeettttt...laser memancar

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^