nak jadi ANDARTU or JANDA ?

hey u'olls yang still single macam aku ,
wahh single ke ?single la selagi belum kawen kan ....
yang belum kawen tapi umo dah meningkat tu,rasa desperate tak ?
desperate nak ada bf ,desperate nak kawen ...rasa tak ?
kalo ada kasi angguk you punya kepala =.=
-
-
-
yelaa ,yang mana dudok kampung tuh mesti la jiran jiran gOsip girl tu sebok
kan..sebok ja tanya tanya bila nak kawen ??tak laku ka ??
wahh mulut..
mulut neraka tao =.=
tak termasok lagi sedara mara yang konon caring kan...balek2 soklan
tuu ja yg nk tanya =.=
mak penat tau..........
(hee act xdak la tnya aku,aku muda lagi nyahh )
-
-
-
nak bagi advice la sket ,kalo nak kawen tu make sure la kita dah kenal dia
luar dalam.sebab kita nak kawen ,bukan nak kapel bule putus2 mcm tu ja..
kalo putus kapel bule lagi di gelar anak gadis ,tapi kalo dah divorce ?
JANDA kot...
-
-
apa apa pun ,ajal maut,jodoh pertemuan di tangan tuhan..
kita hanya pelakon di atas pentas dunia ;)
berdoalah untuk mendapat yang terbaek di antara yang terbaek

wassalam ;) peace !!


7 comments:

  1. jadi laaa du-dua kan senang...
    lelaki sibuk cari permpuan maghribi...
    apa kata perempuan pulak cari lelaki maghribi..huhuu...

    Entri Terkini; seminggu tak mandi

    ReplyDelete
  2. azizul ; laki maghribi nak kena p arab saudi nuu..jaoh ;p

    ReplyDelete
  3. anisa ; sama..tamo jadi dua2 =.=

    ReplyDelete
  4. hahaha....tak yah pegi jauh2 malaysia pun banyak..

    Entri Terkini; seminggu tak mandi

    ReplyDelete
  5. banyak ka ? meh la sorang dua....hehe

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^