im NOT angel ..nak dengar GOSIP tak ?nak ??

selasa lalu aku telah di kejutkan dengan komen dari seseorang .tudiaa ayat BM A1.

hampir jatuh kerusi sebab terlampau terkejut.pecaya tak ?oke aku tipu =.=

tapi memang tekejut shock la bak kata omputih.komen nya berbaur begini ..ayat apakah =.=


*tolong CLICK pada image jika anda rabun ayam

see that arrow ?kosong.blank.aku tatau nak reply apa act ,

1st aku baca aku ada dua benda play in my mind.nak cakap omputih ka malay ?sila pilih anis =.=

antara puji or hentam aku .well aku manusia biasa yang penoh perasaan burok sangka.korang tak eh ?

jangan tipu la !

banyak benda aku taip aku delete.aku taip aku delete

kenapa plastik ? <--- aku taip then delete

why tanya camtu ? <--- aku taip aku delete

pastu aku pasrah.

plastik jew :) <-- tu yang aku reply

then dia jawab macam kat atas tuuu ..mata aku jadi camni @__@ pastu mulut aku

jadi macam ni 0 (tenganga la tuh ) omjayyy ,kalao la betoi apa yang dia kata ,

aku xdak la angel macam tuh ,aku insan biasa lagi lemah tp agak strong =.=

yang slalu melakukan kesalahan dengan tuhan dan parent.aku tatao nak reply apa.

takot jugak kawan2 yang slalu jeles ngn aku baca.nanti betambah la jeles kat aku.

muahahaha ^__^

p/s : aku still confused,is that a compliment or PERLI ??? =.= yang betanggungjawab sila

tampil ke hadapan .

10 comments:

  1. kau cumil macam aku..lain kali jwb cmtuh..hahaha

    ReplyDelete
  2. xmo bertanggungjawab,.ekekek,..

    ReplyDelete
  3. cik oggy ; muahaha .bule kew ? =.=

    CN ; alaa sapa nk tggungjawab nih !! heee

    ReplyDelete
  4. its up to u actually.. nk fikir baik ataupun buruk. sebab kamu yg nk fikirkannya..

    better kamu fkr postif je, mybe dia puji kan.. x)~ tapi lau dia nk perli pun, itu dia yg fikir, kita leh wat pe je pun.. kdg2 org hanya bergurau.. yg mn gurauan tu bleh wat kt terasa ataupun tidak~

    x)~

    ReplyDelete
  5. zro ; act i xda terasa or what ,just mcm tekejut n terpkir..i nih byk dosa ngn tuhan n parent,so kira mcm terpkir la bout this thing.. :)

    hazwan ; sapa yg nakal ? i x kot... ;p

    ReplyDelete
  6. cakap la time kasih laen kali..
    memang muka u berseri kn... kn...

    ReplyDelete
  7. heee spechless la you ,nnti i ckp k :P *blushing

    ReplyDelete
  8. Kenapa plastik ek? Kan senang terbakar dan mengotorkan alam sekitar? Tp tu la kan, akk pun manusia biasa yg suke dgar gosip ni...pun rabun gak,tapi kenapa plastik?

    ReplyDelete
  9. huuu ntah la akak ,kenapa plastik eh...
    confius seketika @_@

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^