hellO ,i artis oke =.=


tittle panas gitu ..tapi bukan aku oke ..
dah lama simpan laser nih kan ,ari ni mai mami nak cita sket ^_^
well ,fesbuk memang la sosial networking terhebat kan ..
bule ja nak cita apa pun ..kita tak kesah der ..
tapi dah kalao kt status tuh setiap seminit kuar nama tuuu jaa
muak jugak kot...
*mOning guys...
*nak breakfest ape eh
*emmm kenyang la...
*banyak betol keje kt Opis nih
*bOsan la...hmmm
*i love you b...
*saket perut lah ..
*esok nk shoping laa..
*i miss you b....
*lunch ape eh ari ni ...
*ari ni i makan pizza ,spaghetti meatball ..
*bye ..nak balek keje dah ...
*i love you b ...
*clubbing time...
*nyte guys ..
bla bla bla bla.....

- setiap 1 minute update status ...adeh ,gila geleme ke .....
semua benda yang dia buat ,kena inform semua orang ..even begerak sket pun update kat status ..
haehh...LISA SURIHANI yang gojes lagi femes tu pun xwat cmtu ..

-aku oke ja kalau orang tu nk update status banyak ,tapi kalau benda tuh memang best kita nk dengar or ada benda yang bule di buat pengajaran ,oke lah kan

-kalau korang jumpa orang yang macam nih ,yg sengal macam nih ,
remove je la...xyah wat dosa nk kutuk kutuk ...
aku bagitau ja ,tak kutuk ,tak mention nama ..just share...
ngeh ngeh ngeh ^_^



p/s : thanx to rozie sebab ajar benda baru kat anis ari ni ^_^




7 comments:

  1. btol3...rozie pun dah banyak remove friend mcm tu..huik3

    erm... ter"kembang" lak kejap bile tgk link berwarna merah tu..hihi :D

    ReplyDelete
  2. hikhik ...jgn la kembang sgt..nti susah nk kecut..

    ReplyDelete
  3. Osu : awat wat muka cmtu ? terasa ka ? muahaha

    zro ; hehehe

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^