GEGAR BLOGGER BARU


actually nak amek video ENTRY ,tapi bro ben cakap amek pic ,so amek pic dia je lah ;p


KENAPA PILIH GAMBAR NI ?
sebab ni pic bro ben ,but aku suka tengok video nih SINI
sekali tgk nak tgk lagi,perghhh bro ben encem siot in person
nampak kurus plak,dlm pic mcm chubby ;p hee
ouh dont worry ,aku x suka rampas husband org.
ecehh mcm bro ben nak plak kat aku..ngeh ngeh ngeh

KENAPA AKU JADI BLOGGER
dulu masa start belog belog nih sebab putus cinta
nak luah isi hati yang terpendam ja =.=
sebab nak isi masa terluang
tapi lama2 tak ah
aku dah addict ngn belog
1 ari x on9 ,x senang dudok beb !

BLOG WAJIB SINGGAH SETIAP HARI
BEN ASHAARI = wajib kot
MARIA ELENA = best babe
FATIN LIYANA = hari hari tggu entry baru
banyak lagi act ,tapi wajib pegi dekat follower2 aku yang setia lah ;)

p/s : 1st time join GEGAR BLOGGER BARI bro ben ;)





27 comments:

  1. singgah sini dari blog BA, salam perkenalan

    ReplyDelete
  2. Dari blog encik Ben...salam kenal..semoga berjaya dalam dunia blog

    ReplyDelete
  3. singgah sini dan folo kamu!;)
    kite tlg kelik iklan skali oke!^_^

    jom dtg rumah! --> http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  4. jom GEGAR..........
    salam pkenalan.. jom follow blog sy jgak untuk semangat sy dlm bblog.. heheh :)rizaros.blogspot.com...

    ReplyDelete
  5. salam kenal.. Datang dari blog abg ben.. hehe

    ReplyDelete
  6. DR MOHD HAFIZ
    LENLOY
    MYNAMEISISMY
    RIZAROS
    FUUYOH
    *thanx all ,i'll visit all of you !! tungguuuu

    ReplyDelete
  7. salam ziarah..

    semoga maju dlm dunia blogging ni...

    ReplyDelete
  8. singgah gegar dr blog BA... jom gegar blog me okeh

    ReplyDelete
  9. singgah dri blog bg ben :))

    ReplyDelete
  10. salam singgah n follow dari segmen BA…
    nak tengok gambar mana yang awak pilih dan nak baca sebab apa awak jadi blogger! hehehehe

    ReplyDelete
  11. singgah..
    nnti singgah lagi ok.. sbb dah folow.. so kene updated selalu..
    nnti dtg lagi..
    http://heandsheloves.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Salam Knal..

    MC terjah dr segmen BA..
    Besh2.. ckp direct2.. MC suke!!

    ReplyDelete
  13. SELMAT BERKENalan..
    dtang dari blog bro ben....
    saya pun newbiee gak...
    tapi tak dapat join...
    jom jadi member nak?

    ReplyDelete
  14. hai datang jenguk geng gegar bersama ben ashaari..hehe...

    meh rapatkan ukhuah..lawat melawati..hehe...


    http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  15. HAI HAJIEMEMASHITE!!
    kawan baru dr segmen abg ben...

    KENAL KITE TAK?

    MESTI TAK KENAL..
    SEBAB TU saya DATANG NI..NAK BERKENALAN....^^

    ENT3 segmen antara yang aku suke..sempoi n nice dear!^^

    im follow u..can U?=D

    http://errakyra.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. hye...salam perkenalan....
    dtg dri blog abg ben....
    follow awk nie..
    hepi blogging yea...
    jom jenguk blog saya pulak..

    http://nikaviolet88diary.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. bed...sdh....bed xsuke i pnye blog ye....sob3

    ReplyDelete
  18. wah wah.. lain org lain niatnyer utk berblog.. apepun keepin blogging x)~

    ReplyDelete
  19. keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

    ReplyDelete
  20. kak pinky sini dtg jengah geng2 yg join..
    meriahnyer!!

    eppy blogging gorjez ;)

    ReplyDelete
  21. salam singgah dan ziarah...
    gegar blogger baru !!!~

    ReplyDelete
  22. haihaihai .
    cikin singgah dari blog BA (:

    ReplyDelete
  23. uwaaaaaaaaaaa,meriah je sgmen ni,.nape CN xtau?,.wuwuuu,sdeh,.

    tgk!,.anis dh rmai peminat la,.hiks2,.best kn join sgmen abg ben,.hehe

    ReplyDelete
  24. mari berkenalan^^

    jom singgah (:
    http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  25. hey all ; thanx a lot yaa ;)

    ReplyDelete
  26. smg bjaye dlm dunia blogger..br nk singgah jnguk sini :)

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^