Cik Aniswany di TAG CIK Nurul Gojes !!

auww auww ,kena tag lagi..kali nih lebih teharu dan tegaru sebab manyak nyiaa soalan nak kena jawab.wuuu nih kalo soalan exam mmg failed ah aku =.=
siapakah gerangan yang berani mengeTAG aku ?
CN atau nama panjangnya C....................N................... heehehe dak dak , CIK NURUL namanya ;)

okey 1....2.......GO !!

1) Adakah anda rasa HOT?
HARUSLAH hot...kalo ekon rosak laa...kalo ekon oke aku cool jew ;p

2) Upload wallpaper lappy / pc


3) Cerita pasal gambar
wallpaper nih ? hmmm sebab aku mmg suka syoq sniri ;p
muahaha dak dak ,sebab ni pic latest aku n aku rasa pic nih hot !
aku la rasa ,orang len tah la rasa macam mana =.=

4) Bila kali terakhir anda makan ayam
hmm bila eh ..2 ari lepas kot.tu pun sbb kedai tu xda lauk laen dah.
dah muak la makan ayam.nak try makan hamster plak .agak agak sedap x =.=

5) Lagu terakhir yang anda dengar
baru pas dengar lagu CINTA TERAKHIR by AIMAN ,suka sangat la dengar lagu nih
even dah lama kan .dah tu mula la tacing sorang2.imagine kalo bf aku dah tak da kan,ouh no no no ...kalo malam2 suka la nanges sorang2 bila dengar lagu nih.
adehh emo gila =.=

6) Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
brekpes roti ngn mushroom soup ;) emmm yummy

7) Selain nama sendiri, anda dipanggil ape
BED nama geleme aku
membe2 kolej la paggil ..why bed ?  p la tanya kwn2 aku =.=

8) Tag 8 orang
gila kau nyahh ,awat 8 org ? haa keluaq dh loghat utara
dah la aku x byk kwn sgt kat belog nih ,tolak CN dah ada bpa ja..
- suka dia ,dia mcm eric deco deco deco ! bila bw ja mesti dia ckp surprise !!cik ubi datang ..heee comei ja
- kawan beloger yang setia ,hari2 mesti lawat pages dia,dia plak mesra rakyat.hee
- di mana ada ira ,di situ ada nakai ..heeee blogger paling cool !!
- ouh kawan satu company ku ;p
- my sista my fren my enemy ! muahaha
kawan my sista yg cool giler...............

9) Siapakah no 1 yang anda tag
cik bong atau pun dia ckp afzan namaku..hee nama dia la kot.tag dia sbb nak dia puji aku comel ! dh paksa byk kali soh puji ,dia tamo puji jgak =.=

10) Katakan sesuatu tentang no 5 yang anda tag
budak nakai ? hmmm orang cakap dia memang nakai ! heeee

11) Orang ketiga ditag sedang berhubungan dengan siapa
alaaa,x sempat tanya dia ..hee

12) Bagaimana dengan no 4
sama la,x sempat tnya jugak... =.=

13) Pesanan buat no 6
cik rozie...wat keja elok2 na kat opis..maju kan branch Tanjung Malim ! haha tiba tiba jaa ..

14) kata-kata cinta buat no 2
wekkk ,perlu ka ? huhh i love you cik ruby ;p

15) Adakah no 7 dan no 8 mempunyai persamaan
banyakkk sgt ,dua2 pompuan.tu ja =.=

16) Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang di tag di no 1
- dia laki . yg tu comfirm !!
- nama dia afzan
- dia org kelantan
- dia suka bw kat belog aku ;)
- dia jeles ngn aku ,sbb aku comel !! muahaha


17) Persamaan antara Lembu dan Kambing
dua2 busuk ! hahaha

18) Perasaan ketika menjawab tag ini
sangat teharu sehingga menitiskan air mata..uwaaa awat byk sgt niiii

19) Adakah anda tahu Rizman itu sengal
tu lah ,rizman tuh mmg sengal ! sengal giler... muahah padahal aku xkenal pn sapa

20) Gay or Les?
aku gay,tolong la pecaya =.=



 dah habes ?? alaaa knpa 20 jaa ?len kali bagi la 50 soklan =.=
adehh ,bepeluh2 jawab kalah jwb exam ..sapa2 yang di tag tuh ,amek je la eh..
dah xtau nak tag sapa.tu ja dalam otak aku skang ^_-
p/s ; ok sambung wat keja ,nnti dpa gaji buta plak .. heeee

13 comments:

  1. tq anis tag ira..
    hehe
    nt klu ad mse ira wat erk...

    ReplyDelete
  2. wakakakaka satgi cik ubi buat .
    i loike aniswany so lot so much !
    terkejut tak cik ubi komen ? terkejut tak ? :P

    ReplyDelete
  3. waaaaa.....k da...ape da..k da jwb da sume soklan 2...n kpda cik aniswany...ttp xmo pji..wakakakaka

    ReplyDelete
  4. ira ; ur welcome..oways ingt kt ira,so tag la

    ReplyDelete
  5. cik ubi ; omjayyy ,tekejut sgtttt muahaha

    ReplyDelete
  6. bong ; muahahaha ciss !! xmo puji gak !! =.=

    ReplyDelete
  7. cik anis :) gambar itu sgt hot even ade ekon pon. sy suke. hehe. beli mane jaket? nak jugakkk.. (sempat lg tu) hehe.

    ReplyDelete
  8. Cik soffes ; tu lah,dok perasan hot jgak nih.muahah jaket beli kedai2 nobrand jew..hehe

    ReplyDelete
  9. muahahha,..gojes la sgt,.golek2 ade la,.hehe,.suke giler tgk ur bckground neh!,.cool,.n cmne pkai shawl gojes tu ek,.haha

    ReplyDelete
  10. CN ; org ckp gojes tu tima je la...heeeee dh penat ni cita cmna nk pakai,anis tiru tutorial kt utube jee..search loose style ;p

    ReplyDelete
  11. wah, macam best je tag nih..hehe..soklan2 santai..hehe..

    **owh, gay rupanya.. :P

    ReplyDelete
  12. muahaha ; agak panas la nk jwb suma soklan2 nih ;p

    hahaa ya2 saya gay ..heee

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^