BILA HATI DAH SENANG BADAN PUN GEMOK T__T




 bila hati senang .

makan banyak.

badan pun gemok lahh .

hurmmm T__T harus sedey atau harus hepi ?

tolong ,aku confius =.=

abes tu kau nak badan kurus tapi sedey ?

tamoo =.=

abes apa kau nak ?

ntahh..

tengok ! manusia tak penah besyukur kan ??


p/s : just nak bagitau berat badan aku dah makin naek ,mungkin sebab

bahagia kah ? yaa im in HEPI MEDIUM ,alhamdulillah :)

16 comments:

  1. Hehehe, Alhamdulillah... Akak turut happy tgk adik manis kita ni happy. Takpe dear... Naik sikit jer, yang penting cute dan hati mahu manyak baik ma... Opps! ni mesti kes cinta ni... Betul tak?

    ReplyDelete
  2. @akak fizanolie ; ahaha kantoi plak ;p yela,budak2 belom kawen ni kan,cita kesah cinta je la...hihi dah kawen cita kesah anak plak ;p

    ReplyDelete
  3. kalau hati xsenang pun kuat makan cmne tu? sape nak jawab? huhuhu

    ReplyDelete
  4. mgrut ape bed nie...duk cter sal berat bdn nek lak.....hahahhaa

    ReplyDelete
  5. samalah...
    kalo timbang, tak pernah yang susut...
    asik bertambah jer...
    huwaa !!!~


    entry terbaru > http://solomolo.blogspot.com/2011/03/sel-sel-minda.html

    ReplyDelete
  6. btol3 ckp boss besar,.hehe,.klu hati xsenang,lg mau makan,cmne?,.hehe,.sme ek kite buat en3 berat bdn naik ni,.wehhuu,jom kawen!td kate nk kwen,,.hahahaha,.

    ReplyDelete
  7. hihihi..boleh pulak happy sederhana2 :)

    ReplyDelete
  8. selamat pagi...mulakan hari dengan sarapan..

    ReplyDelete
  9. @fareha rahmat ; HAHA yg tu den xdpat nk tlg la.mkn lagi bule mkn.hehe

    ReplyDelete
  10. @bong ; hello .i xmerepek ok .haha

    ReplyDelete
  11. @solomolo ; haha pelik kan,xpenah turun.naekk jaa

    ReplyDelete
  12. @CN ; tggu i masuk minang u oke ..haha

    ReplyDelete
  13. @storyfromme ; sederhana suda..xmo hepi lebih2,nnti sedey plak.hehe

    ReplyDelete
  14. @Lulu Caldina ; Moning !!! hii

    ReplyDelete
  15. anis pegi la berjogging kalau berat bdan da naik..kalau rajin berjogging..nanti turun la berat bdan anis tu..ok.

    ReplyDelete
  16. @afiq ; ahad ja cuti..xda masa nk jogging..alasan kan ;p

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^