aku kawan yang jahat T__T sila benci aku



aku biar kau menanges sorang2 semalaman,

aku tido tak ingat dunia.aku biar kau kelar tangan

sebab nak bunuh diri,sorang2 kat hospital ,

aku biar kau rasa kau dah takda sapa2 nak mengadu

T____T

menanges aku tejaga subuh td.banyak sangat mesej yang

dia hantar kat aku.call ...she need me...but

AKU BOLEH TIDO ???

aniss....sedara @ kawan apa kau nihh ???

sayanggg ,aku minta maaf .aku janji lepas ni aku tak

abaikan kau lagi ,even kita jaoh.

dear ,ingat nih ...

Allah tak akan uji hambanya kalau dia tak dapat nak hadapi ujian tu .

ingat Allah slalu ,Dia akan bela nasib orang2 yg di ainaya ;)

kami tak dpat nak tolong kalau kau sniri tak tolong diri kau

wake up girl !! miss your smile

no matter what happen,ill be at ur side

T___T

38 comments:

  1. kes serius nie......ish..amacam 2?

    pape pom..nk ngs gak la..terkuciwa ngn bed...sob3

    ReplyDelete
  2. @bong ; ini mmg betol2 serius...jom kita nanges T__T
    hukhuk...

    ReplyDelete
  3. np la leh jd cam2...rugi...ramai lg yg single...cam bong nie...whahahaha...tp T_T

    ReplyDelete
  4. adeih.. sampai camtu sekali? huhu kena kaunseling talk tu.. kadang2 kita bukan sengaja mengabaikan.. situasi yg terjadi tu je yg wat kt nmpak sebgitu~ Apepun bantulah mana yg terdaya dan doakan semoga semuanya dipermudahkan~

    ReplyDelete
  5. haish... sampai nak bunuh diri ke ? sebagai kawan cubalah tolg yg termampu.. kawan susah nk carik kan.. :))

    ReplyDelete
  6. @bong ; haha ngada eh...asyek nk ngorat je keja dia ;p

    ReplyDelete
  7. @zro thinker ; hurmm seriusly i ingt benda ni kecik je,kdg2 abaikan dia.now dh jd cmni,rasa besalah sgtt ;(

    ReplyDelete
  8. @tomato kering ; yeah,tgh tlg mna yg temampu ;)

    ReplyDelete
  9. @pembawa bencana ; alaa benci ke ?hukhuk

    ReplyDelete
  10. ala bed..single....bed da xavailable da...mn tau kwen bed available....wahahaa...guro je bed

    ReplyDelete
  11. @bong ; yelaa nnti bed cari jodoh kat mu eh ;p

    ReplyDelete
  12. sampai kelar tangan? seram. . bagi semangat kat dia :)

    ReplyDelete
  13. @bong ; speechless ? haha

    ReplyDelete
  14. @Lisa ; aah...mmg seram.sedey betol...

    ReplyDelete
  15. (-_-)...nope...terharu bed nk cr tuk i

    ReplyDelete
  16. Adus! kenapa macam tu sekali... Ya Allah, bagi semangat kat dia ek!

    ReplyDelete
  17. baca kat header tu..yeah..reality is sucks..

    ok..i'll hate u after u read this

    Ustaz Mengamuk Dalam Blog

    ReplyDelete
  18. @bong ; alooloo..comel je..

    ReplyDelete
  19. @fizanolie ; ntah la akak ,dunia ni kejam kan ;(

    ReplyDelete
  20. @abg zam ; yeah,reality are suck ,but pelis jgn benci i ..haha

    ReplyDelete
  21. @ruby ; tima kasih la sudi komen even 3 patah pekataan ja T__T

    ReplyDelete
  22. bed2...nk kawan bed ley?wakakaka...bed da xavailable..kahkah..ape la ak ngarut nie

    ReplyDelete
  23. as salam...
    adoi..cepat2 rawat..bahaya tu

    =_="

    rosak ukhwah, makhluk laknatullah suka..haihh


    @_@

    ReplyDelete
  24. @bong ; bule ja..jd husband no 2 k

    ReplyDelete
  25. @... ; wsalam...ya2 sedang rawat ;)
    thanx ya ;))

    ReplyDelete
  26. dah tertidur kannn
    nak wat camne

    takmo sedih2
    takkan dia taknak kawan dgn u terusss?
    mestilah tak

    :)

    ReplyDelete
  27. @tembume ; aah,tetido..tp rasa useless sgt2..but dia still nk kwn la.. ;)
    thanx ya

    ReplyDelete
  28. hmm..awak kene sentiasa ade dekat dgn dier k..hope everything will be fine..

    ReplyDelete
  29. Jumpa awak dari segmen abg BEN ASHAARI
    Salam Kenal..
    Nice blog sahabat..
    best dapat follow ur blog..
    keep moving on..
    Klu free jemput singgah blog saya
    http://fahmiefiras.blogspot.com/

    ReplyDelete
  30. errrr.....xmo di madu kn...t kencing mns

    ReplyDelete
  31. @rossalina ; thanx for your advice;)

    ReplyDelete
  32. @fahmie ; thanx keepintouch ;)

    ReplyDelete
  33. @bong ; xlah...darah tinggi je ;)

    ReplyDelete
  34. siannye kwn anis tu,.ckp baik2 ngan die keyh dear,.jgn gado2,.rmember Allah,.

    ReplyDelete
  35. baeklah CN,x gado ngn dia,we became more close ;)

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^