aku di paksa buat entry nih =.=

setelah di pukul dan di belasah aku terpaksa buat entry nih
tapi aku tetap melawan
tapi apakan daya ,mereka ramai
aku hanya seorang insan yang kecil lagi comey
hukhuk ..
akhirnya aku kalah jua =.=


see aku yang kecik comey nih..mana mampu nak fight bala tentera di bawah ni




pless..trust me,mereka sangat kejam =.= jangan tetipu dengan senyuman  itu



amek berkat bos....bos paling VOUGE oke ;)



sedang mencari calon bf / suami ..ini serius .
ciri - ciri
*cantik (bak kata dia la )
*pandai masak
*baek hati
*umo lingkungan 20an
*aset yang mantop
*anda pasti tidak menyesal =.=



 sebab utama aku xmo letak pic pic nih sebab see that pink baju kurung ??
dah banyak kali kot aku pakai baju nih,tapi demi kawan kawan tecinta *tangan kat dada,mulut senyum,mata kelip2 aku post kan jugak entry nih

p/s ; busy sangat 2 ari nih,xsempat bw kawan2,xsempat komen entry baru kawan,sedey tau..hukhuk
oke2,ari nih bw sampai penat !! tungguuu........................


26 comments:

  1. wahhh sampai panggil kwn2 awk bala tentera lgi..hehe.

    ReplyDelete
  2. @afiqazizan ; hahaha sbb mereka sgt kuat ;p

    ReplyDelete
  3. Wah! cantik gambar dan gaya tudung awak... Saya suka. Slmt berkenalan dear. Thanks yer dear.. Follow blog saya. Keep in touch and have a nice daya =)

    ReplyDelete
  4. bed....ako bukan mcm yang ang sangka okep...!
    ako sbnaq nya baik sesangat2 na....jgn la fitnah kwn2 okey...kecuali myda n makndak...depa mmg xleh pakaii...:D

    ReplyDelete
  5. @fizalinolie ; her darl ,wc....yeah keep in touch ;)

    ReplyDelete
  6. mndak~~~ruby jgn jd batu loncatan sgt na...

    ReplyDelete
  7. @ruby ; suka tak kami promote hang ? suka takkkk ..hahaha

    ReplyDelete
  8. suka baju kurung pink akk! hehehe.. cantiklaaaah:)

    ReplyDelete
  9. @puterinuraqilah ; suka kat puteri..mmuahhh3..hehe

    ReplyDelete
  10. hahaha..tak menahan aset mantap.

    ReplyDelete
  11. @bong ; eh2..lambat komen ari nih eh..heheh

    ReplyDelete
  12. @storyfromme ; haha ini serius..mmg mantop.auwww grrr

    ReplyDelete
  13. kak pinky folo kamu gorjes..
    pssttt..suka tgk eyeliner kamu..aumm meletups..

    stay tune wif me..
    more mekup & shawl tuto at my side bar ;)

    ReplyDelete
  14. 2 la.....wuuuuu.....sdh..xpe la...yg penting...nk pji xnk nie???da ramai da pji...........

    ReplyDelete
  15. @kak pinky ; auwww kamu lagi gojes tawu ...:)
    thanx kaka ^__^

    ReplyDelete
  16. @bong ; tanak puji sudaaaaa ...huhhhh =.= jeles la tuu

    ReplyDelete
  17. errrrr.....xpom...np xletak gmb tgn kt dagu...suke!!!!..wahahhaa

    ReplyDelete
  18. wahhhhhhhhhhh,shantekk seyhhh budak aniswany ni,.hehe,..weiisukenye tgk,.sjuk mate mmndang,.

    err,CN pon xjln sgt kt sni kn,sian u,.huhu,.xpe2,CN akn jejak smpai lebam!

    ReplyDelete
  19. salam perkenalan yawww :)

    ReplyDelete
  20. haha! kawan2 tersayang *tgn letak didada, mata pndg keatas. *
    sentap youuu! xD

    korang sume cunn lh! >.<

    ReplyDelete
  21. xlgsg bed....bed yg jeles kt bong kn...wakakaka.....bed...

    ReplyDelete
  22. @CN; jejak jgn x jejak ,i jejak u too..hihi

    ReplyDelete
  23. @cik puan fara ; salam too yaww ;)

    ReplyDelete
  24. @LBC ; heee u pun cun lahhhh ;p

    ReplyDelete
  25. @bong ; xjeles sudaaaaaaaaa

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^