aku bukan macam kau ,stalk fb ex bf =.=



apa status ari ni ?sapa yang dia komen komen ,dia komen status sapa ,

apa dia wat hari ni?malam minggu lepak mana ?skang tengah baek baek ngn girl

mana ?sampai girl yg komen ngn dia just suka suka lawak2 pun stalk abeh.

dia frend ngn girl baru,then kita pn add that girl..

konon dpat info apa2 kan.
-
-
log in fb ..check notification ,approve frend request
-
-
 then benda 1st yg dia buat ,search fb ex bf

check jumlah kawan ,even tambah or kurang sorang pun check

check status

check komen
-
-
begitu lah hari hari berikutnya....

then bila ex tu ada new relationshitt or whateva

nangessss ...sedey....moody.....

tolong lahh ,menci i tau =.=

haehhh =.=

peliss la kawan kawan ku yg di sayangi..

jangan la macam ni der..kalo ari2 mcm ni xdak life laa

sampai bila nak sedey sebab org yang dump kita

get a life ..remove ja dia or block

find another one ,bkan sruh jadi pengganti

but just teman time kita sunyi,bosan,sedey ..kan kan kan..

atau lebih sedap find new frend 'KAWAN'

yelaa,aku tau ampa mesti nak cakap macam ni kat aku

"eleh..cakap senang la..try kena kat hang tengok..."

dey macik ,aku dah pena kena macam ni oke,xmo kena lagi =.=

aku pun pena jugak jadi camnih,

but time critical tuh,aku block or remove

then take time,tahan diri,jangan search lgsung fb dia or apa2 ja yg ada

kena mengena ..

sampai la aku betol2 dh oke..

so my frend,try la ikot cara aku..hehe



p/s : time will heal ,memory  will never fade ,aku sygg ampa,

tak suka tengok kwn2 sedey ..mak tacing jugak nokkk


31 comments:

  1. terharu nya saiia.......!:)

    ReplyDelete
  2. errr....sob3...sob3....xde pape pom...sje...hampir xpaham msj dy....akhr nye paham jugak....so idup nie slagi xkawen kn mencari la kn???kn3...kl d tggal kn kte mencari lg....

    ape pnye pnjg da...

    ReplyDelete
  3. @ruby ; hahaahha terasa yea kak ...

    ReplyDelete
  4. @bong ; taip punya pnjg last2 baru paham eh ? haha

    ReplyDelete
  5. yup2...spe stalk u?mau stalk gak la cm2..agak2 bakal d blok x?hahahahah

    ReplyDelete
  6. haha adehh =.= ingt paham dh td ,i pn xtau sapa stalk i ,i just cita prob kwn2 i...hehehe

    ReplyDelete
  7. betul tu.buat ape nak stalk2 bagai ni.buat kita makin sakit hati je.

    ReplyDelete
  8. yup. used to stalk my ex with her new girlfy. but hey, dah jumpa pengganti yg lebih better. life must go on kan? dia yg rugi hilang kita , bukan kita. XD

    ReplyDelete
  9. eheks.ex bf nis dah block nis.so tak leh nak stalk
    adeh
    kejamnyee

    ReplyDelete
  10. @storyfromme ; tau xpe yunk,saket hati,moody suma ada

    ReplyDelete
  11. @farah ; watpa nk ingt2 org yg dump kita kan ..hope u bahagia ngn bf u now ;)

    ReplyDelete
  12. @anisa ; alooo,bia lah dia...karma kan ada,nnti dia kena balek lah apa yg dia wat kt kita kan..chill2 ;)

    ReplyDelete
  13. Kalau ada jodoh tak ke mana.
    Ibarat rama-rama , semakin di cuba dicapai semakin terbang meninggalkan.
    Yang penting teruskan kehidupan.




    Pendakwah di Pintu Neraka



     Tutorial blog

    ReplyDelete
  14. akak aniswany yg cumil, thanx a lot comment post tu. sumpah tgh berduka lara ni. hehe tapi ttp bersyukur

    ReplyDelete
  15. erk...itu mcm ada ek

    ReplyDelete
  16. @farisz ; ya ,ada jodoh xkemana,tp xnak lah jodoh ngn org yg dh wat kita sedey ..hukhuk

    ReplyDelete
  17. @puterinuraqilah ; wc dek,support kwn2 kan amalan yg sehat ..hehe chill2,nnti wat yg terbaek utk future k

    ReplyDelete
  18. @ujang ; macam2 pun ada ;p

    ReplyDelete
  19. besh gak stalk org, haha!
    nk2 time gadoh. ;PP

    ReplyDelete
  20. @farihan ; mmg best stalk org,aku lg suka..muaha tp stalk ex bf x best doh !!! hehe

    ReplyDelete
  21. aku pun same gk wani..
    kena..
    hahaahaha

    ReplyDelete
  22. awk tak pyah la sedih2 ya..hopefully nanti awk jumpe jodoh yang baik dan le bahagiakan you dan ade kualiti..hehe.

    ReplyDelete
  23. erk.. tibe2 mcm terasa la anis. dulu i salu stalk my ex. but pastu i dah sedar, ape la i buat ni? buat sakit ati sndiri je. so, skrg i dh blocked die terus. senang. kita pon ada hak untuk bahagia. bahagia tanpa dia. pasti !~

    ReplyDelete
  24. stalker is d best....stalk on aniswany 4 eva,,wakak

    ReplyDelete
  25. cik oggy ; hukhuk akceli suma org sama ja cik oggy oii

    ReplyDelete
  26. @afiqazizan ; heee thanx you....aminnn

    ReplyDelete
  27. @soffea ; terasa eh,anis x kata kat sofea la..hehe alaa ,smua org sama ja kan3..dh berubah oke la ;)

    ReplyDelete
  28. @bong ; stalk la i...i loikeee ..muahaha

    ReplyDelete
  29. u loike?okeh...evey day every time im stalk on u kay....pe yg ak merapu ntah...nway...bhooo_sj nk bhoo

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^