NAK JADI VALENTINE SAYA ?



waaa statement...ta bule blah uh..
act aku tak pena celebrate pun VALENTINE nih ...dulu tym kanak kanak pun tak..
skang dah remaja pun tak jugak...sebab??slalu dpat boyfie yang tak romantic or tym VALENTINE mesti da break up..hukhuk sadis sadis..
TAPI aku sket pun tak kesa la..tak penting kot..aku pun tak romantic mana..
keras jaa..... =D
lagi satu ,kan tak baek celebrate benda nih...DOSA oke...
nak tunjuk kaseh sayang HARUSLAH tiap tiap ari....
bukan FEBRUARY ja..kan kan...

p/s : post nih saja nak cakap I LOVE YOU SOOO MUCHI MUCHI every second every minute,every hour,every day,dan every every lagi lah ..

i do love you <3 no doubt

4 comments:

  1. wah wah.. love sapa tu? hik2..

    ReplyDelete
  2. alar.. ngatkan dkt sy td.. :*

    ReplyDelete
  3. haha tiba2 plak u kan... =D

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^