mintak duit sikit =.=

lappy aku dh rosak terok =.= bule bayangkan tak aku tak bule on9 kat uma =.= ini lah yang jadi bila baek hati sangat bagi adek maen game MAOSIANG & DOTA dari pagi hinggaa pagi *aku belasah jugak dia nih
mengalami masalah yang sama ,antara riben OR lcd yang rosak *melayang jugak rm100
memang patut rosak ,aku tak pena jaga pun.dh bapa taun aku tak servis ,last naek dia bunyi camnih ,pOm pOm pOm =.= *act egO colour biru ,tapi search kt google tak dak pun =.=

p/s : bule bayangkan tak apa bala dok mai ni....ya Allah,mana cukup duit gaji nak wat suma nih.nak shOping lagi.haehh =.= bak mai duit sket....tolong tolong

9 comments:

  1. jadi bini apit la...ngeh..ngeh

    ReplyDelete
  2. HAHA ,nak jadi bini osu bule dak

    ReplyDelete
  3. i xkesah la you....jnji kawen ngn u =D

    ReplyDelete
  4. wuu kecian sgt kan !___!

    ReplyDelete
  5. yeehhaaaa....bini dua...wakakaka

    ReplyDelete
  6. tudiaaa,nak gf dua pun ketaq2 dah...wuuuu

    ReplyDelete
  7. sadap you...hahahaha

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^