im NORMAL half OKU

tengok skru tuuu ...saket weyh.sumpah saket.kalau telebih aktif lagi la saket.macam mana aku tau kan,sebab aku pun ada.macam kat atas tuh.sebab accident,tapi bukan minah rempit.bak kata ADNAN SEMPIT "aku nek moto orang panggey mat rempit,tapi aku bukan mat rempit" =D dah 3years ,tapi still rasa saket.bukan tak mau buang.nak..takut pun ada jugak.nanti lah aku buang.banyak benda tak bule buat bila ada benda nih
-tak bule lari
-tak bule naek tangga laju laju,kalau saket kena naek satu satu (bayangkan opis tingkat 3)
-ta bule sejuk sangat (nanti kebas)
-tak bule tido baring belah kanan (sebab kaki kanan yg patah)
-tak bule duduk lama sangat (nanti jalan mcm si capik )
-tak bule jalan banyak sangat (nanti kaki saket)

so yang mana still normal tu ,besyukur la tak rasa macam nih ,aku pun besyukur jugak.saket tapi still bule jalan.ada orang tak da kaki ,lagi teruk kan.so kesimpulannya BESYUKUR LA DENGAN APA YANG ADA :)

4 comments:

  1. syukur lah padaNYA.. apepun nnt jum gi adventurer.. hehe

    ReplyDelete
  2. ye syukur sgt2..ALAA,advanture mana bule u...

    ReplyDelete
  3. hehe.. sape kata tak bleh? nnt i bawak u kasi buktikan ;)~

    ReplyDelete
  4. HAHA ,wuuu oke cant wait

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^