boys n girl JUST FREND ?


TIRAMISU

hari ni last episode cita TIRAMISU nih :)
macam semua orang dah agak la kan ,mesti hepi ending kan ..
sebab cita tu pun romantic comedy ..
melur get married with apa nama piere andre ? lupa laa
baru abeh tadi aku dh lupa nama hero dia ,nampak sangat tak tengok..
huuuuu ,malu malu =.=
tak da la fanatik sangat cita nih,if aku balek uma awal,sempat la aku tengok..
 
MOTIF CITA NIH :
boys n girl tak mungkin hanya BEKAWAN ,jangan tipu la kalau dah rapat no feeling feeling kan...


4 comments:

  1. hoho!

    kalo lelaki dan perempuan dah kawan baik,
    salah sorang pasti akan terlebih suka...
    and the result is, both will fall in love :D

    best cerita ni!

    ReplyDelete
  2. yaa betol2...ckp based on my xperience..hee

    *like2

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^