aku mintak MC bukan mintak SEDEKAH

eh ,satu hari tak layan belog belog
tak senang dudok nyahh...
saja la nak story ,aku MC kemarin ...
bukan saja saja oke,aku saket...uhuk huk huk !__!
-
-
-
-
-
maka ,terpaksalah aku MC dan terpaksa jugak lah aku p clinic
dah tengah hari,bukan saja saja tak mau p pagi,tapi bukak mata pn dah tengah hari =.=
bukan salah aku ,tapi kaka aku
-
-
-
-
berjam jam tunggu dapat la jumpa Doc
tekanan darah tinggi ,OMG ..standart orang skang lah kan ^_^
mintak MC dia tak mau bagi
%^&*#$$ punya Doc
sebab dah half day dia cakap =.=
aku wat muka toya ,dapat jugak
tapi lepas kena lecture n perli baek punya lah !
aku bukan kaki MC !!
-
-
-
-
tunggu surat MC satu jam ! ulang suara ,satu jam oke !
nurse n Doc tuh baek punya sembang sembang kukik kukik
aku rasa aku macam peminta sedekah kat situ
-
-
-
muka aku dah merah
mata aku dah keluar darah
telinga aku dah berasap
last aku tanya ,baru nak bagi dengan muka tak puas hati
-
-
-
high blood aku makin naek bila aku tau dia CUMA

BUKAN DOCTOR !!

p/s ; tak payah susa susa nak belagak DIVA NERD sangat ,kalu aku masuk hospital sebab tekanan darah ari tu ,suma punca dari MA tuh !!

7 comments:

  1. alo lo siannyew.. sabar ye.. tamo tekanan lg da.. da lepas dkt blog ni sudah2 la yer.. nnt rehat malam ni dan pejamkan mata.. ;)~

    ReplyDelete
  2. WTF!!!!
    kalo aku sure dah kena maki2 dah depa tu...

    ReplyDelete
  3. baekk pnya GOMENN !! ahahaha

    ReplyDelete
  4. terima kaseh di atas sokongan anda.HAHAHA

    ReplyDelete
  5. cara diorang tak betul. tp cara pandang rendah kat MA tu aku tak sokong la :)

    ReplyDelete

sapa rasa dia CANTEK komen la sini ^__^